Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΠΟΕ - ΔΟΥ : Συμψηφισμός Φ.Π.Α. - Να επικρατήσει επιτέλους η λογική.

ΠΟΕ - ΔΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 2 - 105 62 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 - 36 22 707
FAX.: 210 - 36 38 782
www.poedoy.gr
e-mail:poedoy@poedoy.gr

Αθήνα 8.4.2014
Αρ. Πρωτ.: 486

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ Φ.Π.Α. : ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΛΟΓΙΚΗ

Οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού διαπιστώνουμε, ότι υλοποιούν ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ σχετικές προτάσεις (έστω και τμήμα τους), της Ομοσπονδίας Εφοριακών από τον ΙΟΥΝΙΟ του 2012 και οι οποίες είχαν γίνει αποδεκτές από τους παραγωγικούς φορείς και τους κοινωνικούς εταίρους σε κοινή συνέντευξη τύπου.

Καλούμε τον πρωθυπουργό να προχωρήσει στην ΑΜΕΣΗ υλοποίηση (τώρα και όχι το Φθινόπωρο), του όλου μέτρου, χωρίς «προϋποθέσεις» που θα εξαιρέσουν πολλές περιπτώσεις. Τον καλούμε επίσης να ανοίξει επιτέλους διάλογο με τους συνδικαλιστικούς φορείς του Υπουργείου Οικονομικών, από τον οποίο θα ωφεληθούν πρώτα απ΄ όλα οι πολίτες, οι φορολογικές υπηρεσίες και η οικονομία. Εκτός και αν η αδιέξοδη πολιτική της στοχοποίησης και συκοφάντησης των φορολογικών υπηρεσιών (όπως δυστυχώς έκανε στην συνέντευξή του στη REAL NEWS της 30.3.2014) είναι για μια ακόμη φορά η επίσημη πολιτική της Κυβέρνησης . Η θητεία του στο Υπουργείο Οικονομικών, η συμμετοχή του σε κυβερνητικές θέσεις ευθύνης, δεν αποτελούν τεκμήριο άγνοιας, για τις πραγματικές ευθύνες, και τα υπαρκτά προβλήματα των φορολογικών υπηρεσιών.

Είναι επιτέλους καιρός τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα να παραμερίσουν και να δώσουν χώρο στην άσκηση δίκαιης κοινωνικά και αποτελεσματικής οικονομικά, πολιτικής.

Οι προτάσεις μας το αποδεικνύουν.

Συνημμένα : Δ.Τ. ΠΟΕ –ΔΟΥ 28.6.2012

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!