Epsilon NET

  • Έναρξη
  • 26 ΜΑΐΟΥ
  • Λήξη
  • 26 ΜΑΐΟΥ

Συμπλήρωση Φορολογικών Δηλώσεων Φυσικών και Νομικών Προσώπων – Τα Νέα Έντυπα και Ανάλυση Κωδικών με αναλυτικά Παραδείγματα

Σκοπός Προγράμματος: Στην εξοικείωση με τα νέα έντυπα φορολογίας εισοδήματος, αναλύοντας κατά κωδικό τα έντυπα και παρουσιάζοντας παραδείγματα. Κατά τη λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να γνωρίζουν όλες τις αλλαγές στα έντυπα και τον ορθό τρόπο συμπλήρωσης των κωδικών.

Εισηγητές:
ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ειδικός Εισηγητής Σεμιναρίων με μεγάλη διδακτική εμπειρία, Λογιστής - Φοροτεχνικός Α΄τάξης, Εσωτερικός Ελεγκτής επιχειρήσεων.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:-Στο σεμινάριο θα γίνει αναφορά στη συμπλήρωση των εντύπων Ε1, Ε2, Ε3 και Ν.


Πιο συγκεκριμένα θα αναλυθούν τα εξής:

Α) Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων – Έντυπο Ε1
- Πίνακας 4: Φορολογούμενα εισοδήματα και μειώσεις. Αναφορά στις αλλαγές και στους κυριότερους κωδικούς με παραδείγματα και εφαρμογές.
- Πίνακας 5: Προσδιορισμός ετήσιας αντικειμενικής δαπάνης (τεκμηρίων) απόκτησης περιουσιακών στοιχείων και διαβίωσης. Παραδείγματα και εφαρμογές με παράλληλη αναφορά στις έμμεσες τεχνικές ελέγχου.
- Πίνακας 6: Πρόσθετα πληροφοριακά στοιχεία. Μείωση των αντικειμενικών δαπανών και υπηρεσιών. Ανάλυση όλων των κωδικών.
- Πίνακας 7: Ποσά δαπανών που αφαιρούνται από το συνολικό εισόδημα ή από το φόρο (Ιατρικές δαπάνες - Δαπάνες). Παραδείγματα και αναφορά σε όλες τις δαπάνες σύμφωνα και με τις τελευταίες διευκρινιστικές εγκυκλίους.

Β) Αναλυτική κατάσταση για τα μισθώματα ακίνητης περιουσίας – Έντυπο Ε2
- Αναφορά στις αλλαγές των κωδικών και παραδείγματα συμπλήρωσης

Γ) Κατάσταση οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα – Έντυπο Ε3
- Ανάλυση όλων των αλλαγών στο έντυπο και αναλυτικά παραδείγματα

Δ) Δήλωση φορολογίας εισοδήματος νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων
- Αναφορά στους υπόχρεους υποβολής του νέου εντύπου
- Ανάλυση των διαφορών σε σχέση με τα έντυπα του οικονομικού έτους 2014
- Ανάλυση κατά κωδικό με παραδείγματα συμπλήρωσης του εντύπου. 

ΤΟΠΟΣ: Εκπαιδευτικό Κέντρο Epsilon Business Training, Λ. Συγγρού 120
(100μέτρα από το Μετρό, στάση Συγγρού-Φιξ, έξοδος Δράκου), Αθήνα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: ΤΡΙΤΗ 26 ΜΑΙΟΥ 2015 (17:00-22:00)

ΚΟΣΤΟΣ: Για τα μέλη του Epsilon Network & τους συνδρομητές του ΕΨΙΛΟΝ 7: 100.00€
Για μη-μέλη: 120.00€
 * Ειδικές τιμές: -Για 2 συμμετέχοντες και πάνω -Για όλους τους Gold πελάτες μας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Τηλ: 211 5007000, Fax: 211 5007070
E-mail:asem@epsilontraining.gr

Συμμετοχή

Το σεμινάριο αυτό έχει ολοκληρωθεί!

Πρόγραμμα σεμιναρίου

Θέμα Ομιλητής Ημερομηνία Ώρα  
Συμπλήρωση Φορολογικών Δηλώσεων Φυσικών και Νομικών Προσώπων – Τα Νέα Έντυπα και Ανάλυση Κωδικών με αναλυτικά Παραδείγματα ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ 17:00 - 22:00

Τοποθεσία

Λ. Συγγρού 120, Αθηνα

Διοργανωτής

H EPSILON NET ΑΕ ξεκίνησε το 1999 σαν φυσική εξέλιξη της προσωπικής εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ που δραστηριοποιούνταν στο χώρο της εξειδικευμένης πάνω σε οικονομικά θέματα επαγγελματικής κατάρτισης, από το 1992. Ένα από τα πρώτα βήματά της ήταν να συνδυάσει την εκπαιδευτική δραστηριότητα με την ενημέρωση στοχεύοντας στην ικανοποίηση των αναγκών των στελεχών του ευρύτερου οικονομικού χώρου. Με βασικό εργαλείο ενημέρωσης το εβδομαδιαίο οικονομικό- φορολογικό περιοδικό EPSILON 7 και αμέσως μετά την πραγματικά πρωτοποριακή και μοναδική μέχρι και σήμερα on line τράπεζα φορολογικής και εργατικής νομοθεσίας δημιούργησε νέα δεδομένα στην αγορά βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αντιληφθούν και να εφαρμόσουν νόμους καθώς και πρακτικές λειτουργικές λύσεις σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Το 2002 η EPSILON NET βλέποντας τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις από την εμφάνιση της παραθυρικής τεχνολογίας και αξιοποιώντας την τεράστια εμπειρία και γνώση της πάνω στην εφαρμογή της νομοθεσίας εισέρχεται δυναμικά στη βιομηχανία παραγωγής λογισμικού για τον ιδιωτικό τομέα εστιάζοντας στις ανάγκες των επιχειρήσεων. Το βασικό χαρακτηριστικό του ταξιδιού μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν η δέσμευσή μας να ακούμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων, διαμορφώνοντας προϊόντα και υπηρεσίες, που βασίζονται ακριβώς πάνω σε αυτές τις συγκεκριμένες ανάγκες. Ουσιαστικά δηλαδή επιδίωξη και φιλοδοξία μας ήταν η ενσωμάτωση της αθροιστικής εμπειρίας των πελατών μας σε μοναδικά εργαλεία δουλειάς που ανταποκρίνονται ...