Πανελλήνιος Σύλλογος Διαδικτυακής Εκπαίδευσης

  • Έναρξη
  • 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
  • Λήξη
  • 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Πρακτικές απαντήσεις σε θέματα ΚΒΣ,ΕΛΠ,Φ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ και ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ (Ε.Λ.Π) ΦΟΡΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

Στο σεμινάριο που θα γίνει και μετά από απαίτηση πολλών συναδέλφων θα απαντηθούν οι ερωτήσεις που τέθηκαν για τα παραπάνω θέματα στο σεμινάριο της 11/03/2015 και οι νέες ερωτήσεις που θα τεθούν σχετικά με τις αλλαγές που έχουν επέλθει στον κώδικα στο Φ.Π.Α. και στη φορολογία εισοδήματος με τις αλλαγές βάσει των Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων. 
Στο σεμινάριο αυτό θα αναφερθούμε σε καθημερινά προβλήματα γύρω από την εφαρμογή του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, του Φ.Π.Α καθώς και του φόρου εισοδήματος ; 
 
Εισηγητής : Καλαμαράς Νικόλαος
Φοροτεχνικός και Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε φορολογικά & εξειδικευμένα θέματα.

Χρόνος Διεξαγωγής: Τετάρτη 01 Απριλίου 2015 ( 17:30 μ.μ. - 22:00 μ.μ. ) 

Τόπος διεξαγωγής: Ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση (live) Mέσω ( INTERNET ) στην διαδραστική πλατφόρμα του Πανελληνίου ( μη κερδοσκοπικού )
 Συλλόγου Διαδικτυακής Εκπαίδευσης στην ιστοσελίδα  www.pasde.gr

Κόστος Συμμετοχής: 35€ 
Μέλη Συλλόγου ΠΑ.Σ.Δ.Ε. : ΔΩΡΕΑΝ

Aναλυτική θεματολογία σεμιναρίου :

- Χρόνος έκδοσης τιμολογίων από 01/01/2015 – Παραδείγματα – Εφαρμογές.
- Διακινήσεις αγαθών και Δελτία Αποστολής.
- Οι νέες υποχρεώσεις των πολύ μικρών επιχειρήσεων (κατάσταση αποτελεσμάτων χρήσης).
- Τα νέα είδη τιμολογίων Απλοποιημένο-Συγκεντρωτικό τιμολόγιο.
- Τριγωνικές ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Αναφορά σε όλες τις περιπτώσεις
- Παραγραφή Φ.Π.Α μέχρι 31/12/2014. Τι γίνεται με το πιστωτικό υπόλοιπο Φ.Π.Α των οικοδομικών επιχειρήσεων.
- Νέες δηλώσεις Φ.Π.Α Επεξήγηση Κωδικών.
- Prorata, Πενταετής διακανονισμός με όλες τις αλλαγές.
- Πως φορολογούνται τα κέρδη των Ν.Π. μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα από 01/01/2014;
- Πως φορολογούνται οι αγρότες κανονικού – ειδικού καθεστώτος και οι Συνεταιρισμοί από 01/01/2014.
- Τεκμήρια, Πίνακας Ανάλωσης Κεφαλαίου, παραδείγματα – εφαρμογές.
- Όλα τα πρόστιμα και οι ποινές για παραβάσεις της Φορολογικής Νομοθεσίας μετά τις τελευταίες αλλαγές.

Επίσης θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα στα προβλήματα που αντιμετωπίζονται καθημερινά στη πράξη, γύρω από τα πιο πάνω αντικείμενα.

Τι να προσέξουμε από 01/01/2015 σύμφωνα με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα στην έκδοση των φορολογικών στοιχείων, την απογραφή 31-12-2014, την τήρηση των λογιστικών αρχείων (βιβλία και στοιχεία), σε ποια κατηγορία εντάσσονται πλέον τα πρατήρια υγρών καυσίμων ; Μέσω της αναβαθμισμένης πλατφόρμας του συλλόγου ( DVR cloud technology ) παρέχεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου κατά την live παρουσίαση να μπορούν να επαναλάβουν το σημείο της εισήγησης που επιθυμούν. Επίσης μέσω της πλατφόρμας μπορείτε να κατεβάσετε τις σημειώσεις του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή να εκτυπώσετε άμεσα το πιστοποιητικό παρακολούθησης και το φορολογικό παραστατικό συμμετοχής του σεμιναρίου. Τέλος μπορείτε να υποβάλλεται τις ερωτήσεις σας είτε μέσω της αποστολής γραπτού ερωτήματος στην πλατφόρμα είτε μέσω τηλεφώνου (τηλεφωνική παρέμβαση) απευθείας στον εισηγητή. Μετά το διάλειμμα και πριν από το τέλος της εισήγησης θα απαντηθούν οι ερωτήσεις όπου θα αποσταλούν σε όλους τους συμμετέχοντες μαζί με τα ηχητικά αποσπάσματα των ερωτήσεων - απαντήσεων και τις σημειώσεις του σεμιναρίου.
Στους συμμετέχοντες που θα εγγραφούν στο σεμινάριο μπορούν να επιλέξουν για την εγγραφή τους τον παρακάτω σύνδεσμο. Επιλογή Εγγραφή σε σεμινάριο
 
και θα επιβεβαιωθεί η κατάθεση τους θα αποσταλεί στο email τους, οι προσωπικοί κωδικοί εισόδου στην αίθουσα παρακολούθησης με δυνατότητα εκτύπωσης του πιστοποιητικού παρακολούθησης και εκτύπωσης του φορολογικού στοιχείου.

Οι κωδικοί παρακολούθησης εκτός από email θα σας αποσταλούν και με sms για αυτό και πρέπει να αναγράψετε σωστά τα στοιχεία σας και τον αριθμό του κινητού σας στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Πρώτα θα πρέπει να γίνει κατάθεση του κόστους συμμετοχής σας στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου.
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR 4601 7214 3000 5143 07 2490 685
Παρακαλούμε, για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, όπως αποστείλατε το καταθετήριο της τράπεζας στο email: pasde.gr@gmail.com
ή στο fax 211 770 8006. Προσοχή για τον ταχύτερο έλεγχο της εγγραφής σας η αιτιολογία της κατάθεσης πρέπει να ταυτίζεται με την επωνυμία της συμμετοχής σας στο σεμινάριο.

 
Κατόπιν θα κάνετε εγγραφή στο σεμινάριο απόΕΔΩ  
 
συμπληρώνοντας σωστά τα στοιχεία σας και το κινητό σας τηλέφωνο. Με την αποστολή των κωδικών εισόδου στο email σας μπορείτε να κάνετε είσοδο στην αίθουσα του σεμιναρίου από  ΕΔΩ

Πώς θα γίνω μέλος του συλλόγου ;
Μέσα από το site του Συλλόγου στο www.pasde.gr στη φόρμα επικοινωνίας μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και να ωφεληθείτε των προνομίων που έχουν τα μέλη του μη κερδοσκοπικού συλλόγου μας. Η ετήσια συνδρομή στον Σύλλογο είναι 120€.

Γιατί να γίνω μέλος ;
Τα μέλη του συλλόγου μας έχουν προτεραιότητα εγγραφής στα live σεμινάρια που διοργανώνει ο σύλλογος και μπορούν να τα παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν χωρίς πρόσθετες ή κρυφές χρεώσεις.
Ο σύλλογος έχει ένα ολοκληρωμένο οπτικοακουστικό υλικό 4.500 video μαθημάτων για Μαθηματικά, Αρχαία, Φυσική και Χημεία της Α, Β, και Γ τάξης του Γυμνασίου όπου εντελώς δωρεάν μπορούν να έχουν πρόσβαση χωρίς χρονικά περιθώρια στις video λύσεις του Γυμνασίου.
Ο σύλλογος διοργανώνει σεμινάρια σε ποικίλα γνωστικά αντικείμενα και τα μέλη του συλλόγου έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν σε δεύτερο χρόνο ( on demand - Μόνο για τα σεμινάρια για τα οποία ο σύλλογος έχει τα πνευματικά δικαιώματα). Αυτό δίνει στα μέλη μας πρόσθετες δυνατότητες παρακολούθησης των σεμιναρίων όχι μόνο την χρονική στιγμή που πραγματοποιούνται live αλλά και σε δεύτερο χρόνο παρακολούθησης.

Πρόγραμμα σεμιναρίου

Θέμα Ομιλητής Ημερομηνία Ώρα  
Πρακτικές απαντήσεις σε θέματα ΚΒΣ,ΕΛΠ,Φ.Ε. Νικολαος Καλαμαράς 17:30 - 22:00

Τοποθεσία

Διαδικτυακό σεμινάριο

Διοργανωτής

Το Όραμα.Το Όραμα των Μελών της ΠΑ.Σ.Δ.Ε. είναι ο σύλλογος να εξελιχθεί σε έναν από τους ποιο ισχυρούς παρόχους διαδικτυακής εκπαίδευσης και με τον τρόπο αυτό να συμβάλλει αποτελεσματικά στην ανάπτυξη της επαγγελματικής της εκπαιδευτικής και της δια βίου μάθησης των μελών του συλλόγου. Ο Σκοπός μας.Κύριος σκοπός του Συλλόγου και λόγω της νέας διαδικτυακής τεχνολογίας και ευρυζωνικότητας είναι η συνεχής ενημέρωση μεταξύ των μελών του συλλόγου για ιστοσελίδες διαδικτυακά μαθήματα, σεμινάρια, σημειώματα, ηλεκτρονικά αρχεία και γενικά κάθε είδους υλικό ή πληροφορία που μπορεί να συμβάλει στην αναβάθμιση της γνώσης των μελών του συλλόγου. Οι Αρχές μας.Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαδικτυακής Εκπαίδευσης είναι μη κερδοσκοπικό και μη πολιτικό σωματείο. Σέβεται τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών των διαδικτυακών μαθημάτων, σεμιναρίων, σημειωμάτων και οποιουδήποτε άλλου ηλεκτρονικού αρχείου και ουδεμία απολύτως σχέση εξάρτησης έχει από οποιονδήποτε Κρατικό, Πολιτικό, Πολιτιστικό ή Θρησκευτικό φορέα.