Πανελλήνιος Σύλλογος Διαδικτυακής Εκπαίδευσης

  • Έναρξη
  • 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
  • Λήξη
  • 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Aνάλυση ερμηνεία ειδικών θεμάτων ΦΠΑ

Aνάλυση ερμηνεία ειδικών θεμάτων ΦΠΑ

Στο σεμινάριο θα γίνει αναφορά και ερμηνεία εξειδικευμένων θεμάτων που αφορούν το φόρο προστιθέμενης αξίας
Εισηγητής : Καλαμαράς Νικόλαος
Φοροτεχνικός και Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε φορολογικά & εξειδικευμένα θέματα.

Χρόνος Διεξαγωγής: Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 ( 17:30 μ.μ. - 22:00 μ.μ. ) 

Τόπος διεξαγωγής: Ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση (live) Mέσω ( INTERNET ) στην διαδραστική πλατφόρμα του Πανελληνίου ( μη κερδοσκοπικού ) Συλλόγου Διαδικτυακής Εκπαίδευσης στην ιστοσελίδα  www.pasde.gr
 
 Κόστος Συμμετοχής: 35€ 
Μέλη Συλλόγου ΠΑ.Σ.Δ.Ε. : ΔΩΡΕΑΝ

Aναλυτική θεματολογία:

Πιο συγκεκριμένα θα συζητηθούν:
1. Ειδικές περιπτώσεις ενδοκοινοτικών αποκτήσεων απλών, τριγωνικών καθώς και ειδικές περιπτώσεις ενδοκοινοτικών παραδόσεων με παραδείγματα και εφαρμογές στην κατανόησή τους.
2. Παροχές υπηρεσιών ενδοκοινοτικού χαρακτήρα. Δηλωτικές υποχρεώσεις.
3. Παροχές υπηρεσιών σε τρίτες χώρες. Τρόποι αντιμετώπισης με παραδείγματα και εφαρμογές 
4. Πράξεις λήπτη. Αντιμετώπιση, Απεικόνιση στα βιβλία καθώς και στις δηλώσεις Φ.Π.Α. με παραδείγματα και εφαρμογές.
5. Φορολογικός αντιπρόσωπος. Αναφορά σε όλες τις περιπτώσεις που θα πρέπει να ορισθεί φορολογικός αντιπρόσωπος.
6. Επιστροφές Φ.Π.Α. Οι νέες διαδικασίες μετά τον Νόμο 4281/2014. Τι να προσέξουμε ;
7. To κλάσμα της Prorata. Ειδικά θέματα για την σωστή συμπλήρωσή του.
8. Παραδείγματα - Εφαρμογές 
9. Πενταετής διακανονισμός παγίων στοιχείων. Τι άλλαξε από 08/08/2014 με τον Νόμο 4281/2014. Συμπλήρωση με παραδείγματα και εφαρμογές.
10. Το νέο έντυπο (Φ2) Φ.Π.Α. ανάλυση των κυριότερων κωδικών.
11. Παραγραφή του ΦΠΑ. Τι πρέπει να προσέχουμε. Παραδείγματα- ΕφαρμογέςΜέσω της πλατφόρμας του συλλόγου θα μπορείτε να κατεβάσετε τις σημειώσεις του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή. Μπορείτε να υποβάλλεται ερωτήσεις άμεσα μέσω της (αποστολής γραπτού ερωτήματος ) διαδραστικής πλατφόρμας είτε μέσω τηλεφώνου (τηλεφωνική παρέμβαση) απευθείας στον εισηγητή. Μετά το διάλειμμα και πριν από το τέλος της εισήγησης θα απαντηθούν οι ερωτήσεις όπου θα αποσταλούν ( όλο το αρχείο των ερωτήσεων απαντήσεων ) σε όλους τους συμμετέχοντες στο email τους.
Στους συμμετέχοντες που θα εγγραφούν στο σεμινάριο μπορούν να επιλέξουν 

Επιλογή Εγγραφή σε σεμινάριο
 
και θα επιβεβαιωθεί η κατάθεση τους θα αποσταλεί στο email τους, οι προσωπικοί κωδικοί  εισόδου στην αίθουσα παρακολούθησης με δυνατότητα εκτύπωσης του πιστοποιητικού παρακολούθησης και εκτύπωσης του φορολογικού στοιχείου.

Οι κωδικοί παρακολούθησης εκτός από email θα σας αποσταλούν και με sms για αυτό και πρέπει να αναγράψετε σωστά τα στοιχεία σας και τον αριθμό του κινητού σας στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Πρώτα θα πρέπει να γίνει κατάθεση του κόστους συμμετοχής σας στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου.
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR 4601 7214 3000 5143 07 2490 685
Παρακαλούμε, για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, όπως αποστείλατε το καταθετήριο της τράπεζας στο email: pasde.gr@gmail.com
ή στο fax 210 21 33 003. Προσοχή για τον ταχύτερο έλεγχο της εγγραφής σας η αιτιολογία της κατάθεσης πρέπει να ταυτίζεται με την επωνυμία της συμμετοχής σας στο σεμινάριο.


Κατόπιν θα κάνετε εγγραφή στο σεμινάριο απόΕΔΩ  
 
συμπληρώνοντας σωστά τα στοιχεία σας και το κινητό σας τηλέφωνο. Με την αποστολή των κωδικών εισόδου στο email σας μπορείτε να κάνετε είσοδο στην αίθουσα του σεμιναρίου από  ΕΔΩ 

Πώς θα γίνω μέλος του συλλόγου ;
Μέσα από το site του Συλλόγου στο www.pasde.gr στη φόρμα επικοινωνίας μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και να ωφεληθείτε των προνομίων που έχουν τα μέλη του μη κερδοσκοπικού συλλόγου μας. Η ετήσια συνδρομή στον Σύλλογο είναι 120€.

Γιατί να γίνω μέλος ;
Τα μέλη του συλλόγου μας έχουν προτεραιότητα εγγραφής στα live σεμινάρια που διοργανώνει ο σύλλογος και μπορούν να τα παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν χωρίς πρόσθετες ή κρυφές χρεώσεις.
Ο σύλλογος έχει ένα ολοκληρωμένο οπτικοακουστικό υλικό 4.500 video μαθημάτων για Μαθηματικά, Αρχαία, Φυσική και Χημεία της Α, Β, και Γ τάξης του Γυμνασίου όπου εντελώς δωρεάν μπορούν να έχουν πρόσβαση χωρίς χρονικά περιθώρια στις video λύσεις του Γυμνασίου.
Ο σύλλογος διοργανώνει σεμινάρια σε ποικίλα γνωστικά αντικείμενα και τα μέλη του συλλόγου έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν σε δεύτερο χρόνο ( on demand ) τα σεμινάρια για τα οποία ο σύλλογος έχει τα πνευματικά δικαιώματα. Αυτό δίνει στα μέλη μας πρόσθετες δυνατότητες παρακολούθησης των σεμιναρίων όχι μόνο την χρονική στιγμή που πραγματοποιούνται live αλλά και σε δεύτερο χρόνο παρακολούθησης.

Πρόγραμμα σεμιναρίου

Θέμα Ομιλητής Ημερομηνία Ώρα  
Aνάλυση ερμηνεία ειδικών θεμάτων ΦΠΑ Νικολαος Καλαμαράς 17:00 - 22:00

Τοποθεσία

Διαδικτυακό σεμινάριο

Διοργανωτής

Πανελλήνιος Σύλλογος Διαδικτυακής ΕκπαίδευσηςΤο Όραμα.Το Όραμα των Μελών της ΠΑ.Σ.Δ.Ε. είναι ο σύλλογος να εξελιχθεί σε έναν από τους ποιο ισχυρούς παρόχους διαδικτυακής εκπαίδευσης και με τον τρόπο αυτό να συμβάλλει αποτελεσματικά στην ανάπτυξη της επαγγελματικής της εκπαιδευτικής και της δια βίου μάθησης των μελών του συλλόγου. Ο Σκοπός μας.Κύριος σκοπός του Συλλόγου και λόγω της νέας διαδικτυακής τεχνολογίας και ευρυζωνικότητας είναι η συνεχής ενημέρωση μεταξύ των μελών του συλλόγου για ιστοσελίδες διαδικτυακά μαθήματα, σεμινάρια, σημειώματα, ηλεκτρονικά αρχεία και γενικά κάθε είδους υλικό ή πληροφορία που μπορεί να συμβάλει στην αναβάθμιση της γνώσης των μελών του συλλόγου. Οι Αρχές μας.Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαδικτυακής Εκπαίδευσης είναι μη κερδοσκοπικό και μη πολιτικό σωματείο. Σέβεται τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών των διαδικτυακών μαθημάτων, σεμιναρίων, σημειωμάτων και οποιουδήποτε άλλου ηλεκτρονικού αρχείου και ουδεμία απολύτως σχέση εξάρτησης έχει από οποιονδήποτε Κρατικό, Πολιτικό, Πολιτιστικό ή Θρησκευτικό φορέα.