Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

ΕΥΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

  • Έναρξη
  • 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
  • Λήξη
  • 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Webinar- Bitcoin: Να ΕΠΕΝΔΥΣΩ ή Όχι;

Πότε; ΤΡΙΤΗ 14 Σεπτεμβρίου 2021 (16:00-21:00) – 5 ώρες
Euepixeirein Webinar – εκπαίδευση μέσω της εφαρμογής Zoom.
Με Εισηγητή τον κ. Σοφιανόπουλο Β. ΠαναγιώτηΣυγγραφέας των δύο Βιβλίων  «Αιρετικός Επενδυτής» σε ελληνική έκδοση και «Heretic Investor» σε αγγλική έκδοση και «Bitcoinvest or Not?» (δίγλωσσο).
Ολοκλήρωση εγγραφών έως και 10 Σεπτ. 

Απευθύνεται σε:

  • Ελεύθερους επαγγελματίες
  • Στελέχη και
  • Φυσικά πρόσωπα που επιθυμούν να πληροφορηθούν για την επένδυση ή όχι, στο bitcoin, αλλά και σε λοιπά κρυπτο-νομίσματα.

 Σκοπός και Θεματολογία Προγράμματος:
Δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις η παρακολούθησή του συγκεκριμένου σεμιναρίου.Το σεμινάριο είναι χρήσιμο, για όποιον προσανατολίζεται στο να επενδύσει στο bitcoin ή και σε όποιο άλλο κρυπτο-νόμισμα.
Όπως σε κάθε επένδυση, κάποιος και πριν κάνει την επένδυση, πρέπει να θέσει τα κρίσιμα ερωτήματα, και βεβαίως να δώσει τις απαντήσεις, που αφορούν στην ισχύ του εξεταζόμενου προς επένδυση asset, την αξία, αλλά και την προοπτική του στο μέλλον, και βάσει αυτών, συνολικά και διαπιστωτικά να αποφασίσει. Παρομοίως πράττει το παρόν σεμινάριο, όσον αφορά στην επένδυση στο bitcoin αλλά και σε άλλα κρυπτο-νομίσματα.

Ενδεικτικά:
• Τι είναι το bitcoin, τι προσφέρει, πως λειτουργεί.
• Θετικά και Αρνητικά Bitcoin, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.
• Τα χαρακτηριστικά της μέχρι σήμερα παρουσίας του στην αγορά.
• Δεδομένα που αφορούν στη χρήση του ως χρήμα / μέσο συναλλαγών.
• Εξέτασή του, ως μέσο διατήρησης αξίας, ή ως έναν νέο “χρυσό”.
• Ο ανταγωνισμός

Εννοείται ότι στο σεμινάριο, θα απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις των συμμετεχόντων, πάνω στο θέμα.
  • Εισηγητής: κ. Σοφιανόπουλος Β. Παναγιώτης,

Οικονομολόγος, Οικονομικός Αναλυτής με πολυετή εμπειρία σε τμήματα ανάλυσης & Επενδύτης με 30ετή εμπειρία. Συγγραφέας των δύο Βιβλίων  «Αιρετικός Επενδυτής» σε ελληνική έκδοση και «Heretic Investor» σε αγγλική έκδοση και «Bitcoinvest or Not?» (δίγλωσσο). Συνεργάτης & Συντάκτης του φορέα www.taxcoach.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ:
Webinar- Bitcoin: Να ΕΠΕΝΔΥΣΩ ή Όχι; Απαντήσεις σε κρίσιμες ερωτήσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 211- 4110533 & 210 – 6147341
Email: info@euepixeirein.gr

Συμμετοχή

Το σεμινάριο αυτό έχει ολοκληρωθεί!

Πρόγραμμα σεμιναρίου

Θέμα Ομιλητής Ημερομηνία Ώρα  
Webinar- Bitcoin: Να ΕΠΕΝΔΥΣΩ ή Όχι; ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 16:00 - 21:00

Τοποθεσία

Διαδικτυακό σεμινάριο

Διοργανωτής

Η εταιρία μας, αυτόνομα και σε συνεργασία με αξιόπιστους και έμπειρους συνεργάτες στον τομέα των οικονομικών, φοροτεχνικών, συμβουλευτικών, management & marketing υπηρεσιών δραστηριοποιείται στο χώρο των Επιμορφωτικών Σεμιναρίων με θεματολογία:Λογιστικά – ΦορολογικάΕργασιακάΧρηματοοικονομικάManagement – Διοίκηση Επιχειρήσεων & ΠροσωπικούMarketing & Social MediaΠωλήσεις & Εξυπηρέτηση-Διαχείριση Παραπόνων ΠελατώνΔημόσιες Σχέσεις & Self-developmentΕξειδικευμένα θέματα Παροχές μαςΠροτεραιότητα μας: οι ανάγκες των συμμετεχόντων μας, ανάλογα με τις εξελίξεις που επηρεάζουν τη δραστηριότητα τους.Στόχος μας: η έγκαιρη & έγκυρη ενημέρωση, η εξειδίκευση & κατάρτιση των συμμετεχόντων μας.Η ομάδα των έμπειρων & καταρτισμένων συνεργατών/εισηγητών μας & οι επίκαιρες/εξειδικευμένες θεματολογίες μας,  συμβάλλουν έτσι ώστε οι συμμετέχοντες μας να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για τη βελτίωση διαχείρισης & οργάνωσης, όχι μόνο σε επίπεδο εταιρίας ή δραστηριότητας αλλά και σε επίπεδο αυτοβελτίωσης.ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ: για την καλύτερη παρακολούθηση των συμμετεχόντων μας  και τη δυνατότητα ερωτήσεων-απαντήσεων, επεξηγήσεων και ενεργής συμμετοχής τους κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου με τη συνεργασία του εισηγητή.Επιδότηση ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ 0,45%: Μέσω των σεμιναρίων μας, δίνεται η δυνατότητα στις εταιρείες, να επιμορφώσουν τα στελέχη τους, αξιοποιώντας την επιδότηση του ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ 0,45%. Αναλαμβάνουμε τη διαδικασία υποβολής με έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, χωρίς επιβάρυνση της εταιρίας σας. Για σχετικές ...