Πανελλήνιος Σύλλογος Διαδικτυακής Εκπαίδευσης

  • Έναρξη
  • 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
  • Λήξη
  • 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΡΓΑΤΙΚΑ - ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ Eπίκαιρη τριημερίδα

Επίκαιρη τριημερίδα εργατικών - Μισθοδοσία, Άδειες, Επιδόματα, Εργασιακές σχέσεις Έντυπα ΣΕΠΕ, Ευθύνες Λογιστών. 
Στο σεμινάριο θα γίνει αναφορά στις Βασικές αρχές του Εργατικού και Ασφαλιστικού Δικαίου σε εφαρμογή της νέας νομοθεσίας δίνοντας έμφαση μέσα από παραδείγματα για Συμβάσεις, Άδεια Επιδόματα Ασθένεια και υποχρεώσεις που απορρέουν για τον Λογιστή Εργατολόγο.
 
Συνοπτικά
Πως υπολογίζω υπερωρίες, υπερεργασίες ; ( Παραδείγματα χαρακτηρισμού ωρών )
Πότε δεν μπορούμε να καταγγείλουμε μια σύμβαση και ποια η ισχύς τους ;
Αποζημιώσεις και χρόνος καταβολής; 
Άδειες τρόπος χορήγησης προϋποθέσεις και τρόπος υπολογισμού
Ασθένεια με παραδείγματα για την καλύτερη κατανόηση τουςι
 
Εισηγητής : Βήχος Σταμάτης
Εισηγητής σεμιναρίων ειδικώς σε θέματα εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας. Επί σειρά ετών διετέλεσε Διευθυντής Ανθρωπίνου Δυναμικού σε εταιρείες όπως ΤΙΤΑΝ, ΙΑΣΩ, Softex κλπ.
 
Χρόνος Διεξαγωγής: Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, Παρασκευή 10 Οκτωβρίου ( 17:30 μ.μ. - 22:00 μ.μ. ) και Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 ( 10:00 μ.μ. - 14:00 μ.μ. ) 

Τόπος διεξαγωγής: Ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση (live) Mέσω ( INTERNET ) στην διαδραστική πλατφόρμα του Πανελληνίου ( μη κερδοσκοπικού ) Συλλόγου Διαδικτυακής Εκπαίδευσης στην ιστοσελίδα  www.pasde.gr
 
Κόστος Συμμετοχής: 70€ 
Μέλη Συλλόγου ΠΑ.Σ.Δ.Ε. : ΔΩΡΕΑΝ
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί εκπαιδευτικό υλικό και πιστοποιητικό παρακολούθησης

[quote]Aναλυτική θεματολογία:[/quote]
- Βασικές αρχές του Εργατικού και Ασφαλιστικού Δικαίου
- Χρονικά όρια εργασίας
    Ώρες εργασίας
    Νόμιμο & Συμβατικό ωράριο
    Ημερήσια, εβδομαδιαία εργασία
    Προγράμματα εργασίας
    Υπερβάσεις εργασίας (υπερεργασία, υπερωρία)
    Εργασία σε αργία, νύχτα, Κυριακή ή Σάββατο
    Παραδείγματα χαρακτηρισμού ωρών
- Συμβάσεις εργασίας και η ισχύς τους 
    Ορισμένου ή αορίστου χρόνου
    Σύμβαση έργου
    Ατομική & επιχειρησιακή 
    Ειδική επιχειρησιακή
    Κλαδική & ομοιεπαγγελματική
    Εθνική Γενική Σύμβαση 
- Καταγγελία Συμβάσεων
    Πότε δε μπορούμε να καταγγείλουμε τη σύμβαση 
    Λήξη συμβάσεων εργασίας
    Καταγγελία του Ν. 2112/20
    Καταγγελία χωρίς καταβολή αποζημίωσης 
    Χρόνος καταβολής αποζημίωσης
    Καταγγελία με προειδοποίηση – όλες οι αλλαγές
    Ομαδικές απολύσεις
- Άδεια & Επίδομα Αδείας
    Προϋποθέσεις & τρόπος χορήγησης
    Τρόπος υπολογισμού
    Άδειες (κανονική, πρόσθετη, άνευ αποδοχών, λοιπές κατηγορίες αδειών) 
    Κυριακές, επίσημες & ανεπίσημες αργίες (εθιμικές)
    Μειώσεις εργασίας – Απουσίες
    Ασθένεια, ατύχημα, εγκυμοσύνη
    Ανάκληση στα όπλα
    Απεργία
    Αδικαιολόγητη απουσία 
- Ασθένεια
- Όλοι οι καινούργιοι νόμοι και η εφαρμογή τους
- Ιδιαίτερες μισθοδοσίες (Δώρο Πάσχα, Δώρο Χριστουγέννων, Επίδομα άδειας, Επίδομα ισολογισμού)
- Υποχρεώσεις και ευθύνες λογιστών
- Ο νέος ηλεκτρονικός τρόπος υποβολής εντύπων στο ΣΕΠΕ και τον ΟΑΕΔ
  
Μέσω της πλατφόρμας του συλλόγου θα μπορείτε να κατεβάσετε τις σημειώσεις του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή. Μπορείτε να υποβάλλεται ερωτήσεις άμεσα μέσω της (αποστολής γραπτού ερωτήματος ) διαδραστικής πλατφόρμας είτε μέσω τηλεφώνου (τηλεφωνική παρέμβαση) απευθείας στον εισηγητή. Μετά το διάλειμμα και πριν από το τέλος της εισήγησης θα απαντηθούν οι ερωτήσεις όπου θα αποσταλούν ( όλο το αρχείο των ερωτήσεων απαντήσεων ) σε όλους τους συμμετέχοντες στο email τους.
Στους συμμετέχοντες που θα εγγραφούν στο σεμινάριο 
( αφού πρώτα επιλέξουν τεστ ταχύτητας της internet γραμμής τους  ) 

μπορούν να επιλέξουν 
Επιλογή Εγγραφή σε σεμινάριο
 
και θα επιβεβαιωθεί η κατάθεση τους θα αποσταλεί στο email τους, οι προσωπικοί κωδικοί  εισόδου στην αίθουσα παρακολούθησης με δυνατότητα εκτύπωσης του πιστοποιητικού παρακολούθησης και εκτύπωσης του φορολογικού στοιχείου.

Οι κωδικοί παρακολούθησης εκτός από email θα σας αποσταλούν και με sms για αυτό και πρέπει να αναγράψετε σωστά τα στοιχεία σας και τον αριθμό του κινητού σας στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Πρώτα θα πρέπει να γίνει κατάθεση του κόστους συμμετοχής σας στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου.
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR 4601 7214 3000 5143 07 2490 685
Παρακαλούμε, για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, όπως αποστείλατε το καταθετήριο της τράπεζας στο email: pasde.gr@gmail.com
ή στο fax 210 21 33 003. Προσοχή για τον ταχύτερο έλεγχο της εγγραφής σας η αιτιολογία της κατάθεσης πρέπει να ταυτίζεται με την επωνυμία της συμμετοχής σας στο σεμινάριο.

 
Κατόπιν θα κάνετε εγγραφή στο σεμινάριο απόΕΔΩ  
 
συμπληρώνοντας σωστά τα στοιχεία σας και το κινητό σας τηλέφωνο. Με την αποστολή των κωδικών εισόδου στο email σας μπορείτε να κάνετε είσοδο στην αίθουσα του σεμιναρίου από  ΕΔΩ 
 
Πώς θα γίνω μέλος του συλλόγου ;
Μέσα από το site του Συλλόγου στο www.pasde.gr στη φόρμα επικοινωνίας μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και να ωφεληθείτε των προνομίων που έχουν τα μέλη του μη κερδοσκοπικού συλλόγου μας. Η ετήσια συνδρομή στον Σύλλογο είναι 120€.

Γιατί να γίνω μέλος ;
Τα μέλη του συλλόγου μας έχουν προτεραιότητα εγγραφής στα live σεμινάρια που διοργανώνει ο σύλλογος και μπορούν να τα παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν χωρίς πρόσθετες ή κρυφές χρεώσεις.
Ο σύλλογος έχει ένα ολοκληρωμένο οπτικοακουστικό υλικό 4.500 video μαθημάτων για Μαθηματικά, Αρχαία, Φυσική και Χημεία της Α, Β, και Γ τάξης του Γυμνασίου όπου εντελώς δωρεάν μπορούν να έχουν πρόσβαση χωρίς χρονικά περιθώρια στις video λύσεις του Γυμνασίου.
Ο σύλλογος διοργανώνει σεμινάρια σε ποικίλα γνωστικά αντικείμενα και τα μέλη του συλλόγου έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν σε δεύτερο χρόνο ( on demand ) τα σεμινάρια για τα οποία ο σύλλογος έχει τα πνευματικά δικαιώματα. Αυτό δίνει στα μέλη μας πρόσθετες δυνατότητες παρακολούθησης των σεμιναρίων όχι μόνο την χρονική στιγμή που πραγματοποιούνται live αλλά και σε δεύτερο χρόνο παρακολούθησης.
Ο σύλλογος από τα σεμινάρια που διοργανώνει δημιουργεί μια τράπεζα σεμιναρίων όπου το κάθε μέλος έχει δωρεάν δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Πρόγραμμα σεμιναρίου

Θέμα Ομιλητής Ημερομηνία Ώρα  
Eπίκαιρη τριημερίδα εργατικών - Μισθοδοσίας - 17:30 - 14:00
Eπίκαιρη τριημερίδα εργατικών - Μισθοδοσίας - 17:30 - 14:00
Eπίκαιρη τριημερίδα εργατικών - Μισθοδοσίας - 17:30 - 14:00 ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ
[b]Χρόνος Διεξαγωγής[/b]: [b]Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, Παρασκευή 10 Οκτωβρίου ( 17:30 μ.μ. - 22:00 μ.μ. ) και Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 ( 10:00 μ.μ. - 14:00 μ.μ. ) [/b]

Τοποθεσία

Διαδικτυακό σεμινάριο

Διοργανωτής

Το Όραμα.Το Όραμα των Μελών της ΠΑ.Σ.Δ.Ε. είναι ο σύλλογος να εξελιχθεί σε έναν από τους ποιο ισχυρούς παρόχους διαδικτυακής εκπαίδευσης και με τον τρόπο αυτό να συμβάλλει αποτελεσματικά στην ανάπτυξη της επαγγελματικής της εκπαιδευτικής και της δια βίου μάθησης των μελών του συλλόγου. Ο Σκοπός μας.Κύριος σκοπός του Συλλόγου και λόγω της νέας διαδικτυακής τεχνολογίας και ευρυζωνικότητας είναι η συνεχής ενημέρωση μεταξύ των μελών του συλλόγου για ιστοσελίδες διαδικτυακά μαθήματα, σεμινάρια, σημειώματα, ηλεκτρονικά αρχεία και γενικά κάθε είδους υλικό ή πληροφορία που μπορεί να συμβάλει στην αναβάθμιση της γνώσης των μελών του συλλόγου. Οι Αρχές μας.Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαδικτυακής Εκπαίδευσης είναι μη κερδοσκοπικό και μη πολιτικό σωματείο. Σέβεται τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών των διαδικτυακών μαθημάτων, σεμιναρίων, σημειωμάτων και οποιουδήποτε άλλου ηλεκτρονικού αρχείου και ουδεμία απολύτως σχέση εξάρτησης έχει από οποιονδήποτε Κρατικό, Πολιτικό, Πολιτιστικό ή Θρησκευτικό φορέα.