Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

ΕΥΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

  • Έναρξη
  • 09 ΜΑΡΤΙΟΥ
  • Λήξη
  • 09 ΜΑΡΤΙΟΥ

Webinar – Πωλήσεις μέσω Διαδικτύου e-shop - φορολογικό αλλά και...

Webinar – Πωλήσεις μέσω Διαδικτύου e-shop – Φορολογική και Λογιστική Αντιμετώπιση
... + Ε-Shop: Βασικά Σημεία Διαχείρισης και Προώθησης αυτών
 
Πότε; ΤΡΙΤΗ 09/03/2021 (15:00-21:00) – 6 ώρες
Euepixeirein Webinar – on line εκπαίδευση μέσω της εφαρμογής Zoom.
Με Εισηγητές τον κ. Καλαμαρά Νικόλαο (5 ώρες) και τον κ. Τσίτσο Γεώργιο (1 ώρα)
 
Απευθύνεται σε:
• Λογιστές, Φοροτεχνικούς
• Προϊσταμένους & Στελέχη Τμημάτων Οικονομικής Δ/νσης και Λογιστηρίων, Τμημάτων Εξαγωγών και Τιμολόγησης
• Επιχειρηματίες που ασχολούνται με τις πωλήσεις από απόσταση ή επιθυμούν να ασχοληθούν και
• Φοιτητές
 
Σκοπός και Θεματολογία Προγράμματος:
 
Α’ ενότητα με τον εισηγητή κ. Καλαμαρά Νικόλαο (5 ώρες)
Στο σεμινάριο θα γίνει αναφορά στις πωλήσεις αγαθών αλλά και υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου.
Πιο συγκεκριμένα θα γίνει αναφορά:
 
• Στις πωλήσεις αγαθών από ελληνική επιχείρηση υποκείμενη στο ΦΠΑ σε άλλο Κράτος Μέλος προς μη υποκείμενο (ιδιώτες κλπ.) με παραδείγματα και εφαρμογές.
• Στα φορολογικά στοιχεία – αρχεία που θα πρέπει να εκδοθούν όταν γίνονται τέτοιες πωλήσεις καθώς και στον χρόνο έκδοσής τους.
• Στις πωλήσεις αγαθών από Ελληνική Επιχείρηση υποκείμενη στο ΦΠΑ σε Τρίτη Χώρα και προς μη υποκείμενο (ιδιώτες κλπ.) με παραδείγματα και εφαρμογές.
• Στα φορολογικά στοιχεία – αρχεία που θα πρέπει να εκδίδονται όταν γίνονται τέτοιες πωλήσεις, στο χρόνο έκδοσής τους και στις υποβολές διασαφήσεων εξαγωγών μέσω του συστήματος ICIS NET. Επίσης θα γίνει αναφορά και στις απλουστευμένες τελωνειακές διασαφήσεις καθώς και στην διαδικασία αποστολής ταχυδρομικών αντικειμένων.
• Στα όρια των πωλήσεων από απόσταση που κρίνουν τον τόπο φορολογίας του ΦΠΑ καθώς και στις διαδικασίες που ακολουθούνται όταν τα όρια ξεπερνιούνται.
• Στη παροχή υπηρεσιών από απόσταση και στον Τόπο Φορολογίας ως προς τον ΦΠΑ με παραδείγματα και Εφαρμογές.
• Στον τόπο Παροχής υπηρεσιών (άρθρο 14 Ν 2859/00) στις περιπτώσεις (Β 2 Β) με παραδείγματα και εφαρμογές.
• Συμπλήρωση όλων των Κωδικών του Εντύπου Φ2 (ΦΠΑ) που αφορούν στις πωλήσεις από απόσταση με παραδείγματα και εφαρμογές.
• Στις πωλήσεις e-shop προς μη υποκείμενους στον ΦΠΑ που είναι εγκατεστημένοι στο Ηνωμένο Βασίλειο με παραδείγματα και εφαρμογές.
 
Β’ ενότητα – (1 ώρα δωρεάν παροχή) με τον εισηγητή κ. Τσίτσο Γεώργιο της MyConnection
«Ε-SHOP: Βασικά Σημεία Διαχείρισης και Προώθησης αυτών»
• Oι πλατφόρμες που υπάρχουν και ποια πλατφόρμα είναι ιδανική για την επιχείρηση μου.
• Οι προδιαγραφές που πρέπει να έχει το κάθε eshop.
• Εργαλεία που θα βοηθήσουν στην διαχείριση του eshop.
• Τι πρέπει να ελέγξω πριν συνεργαστώ με κάποιο Agency / Freelancer για την δημιουργία ή διαχείριση του eshop.
• Τρόποι διαφήμισης προώθησης eshop.
 
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα υπάρχει η δυνατότητα να απαντηθούν τα ερωτήματα των συμμετεχόντων που αφορούν σχετικά θέματα.
 
Εισηγητές:
κ. Καλαμαράς Νικόλαος,
Λογιστής, Φοροτεχνικός,  Εσωτερικός ελεγκτής μεγάλου ομίλου και Σύμβουλος επιχειρήσεων σε λογιστικά, φορολογικά & εξειδικευμένα θέματα. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ΕΚΕΠΙΣ με πολυετή διδακτική εμπειρία σε στελέχη επιχειρήσεων.
κ. Τσίτσος Γεώργιος, CEO της εταιρίας MyConnection με εμπειρία στο χώρο του Marketing. Δημιουργός της MyConnection, πλατφόρμας σύνδεσης καταναλωτή με την τοπική αγορά. Το MyConnection είναι ο πρώτος ολοκληρωμένος διαδικτυακός καταναλωτικός οδηγός που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και τις τελευταίες τεχνολογικές προδιαγραφές, ώστε να προσφέρει στους καταναλωτές, στα τοπικά καταστήματα και στις επιχειρήσεις, σύγχρονες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ:
Webinar – ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ e-shop
– Φορολογική και Λογιστική Αντιμετώπιση
(+) Ε-SHOP: Βασικά Σημεία Διαχείρισης και Προώθησης αυτών

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 211- 4110533 & 210 - 6147341
Email: info@euepixeirein.gr
Site: file:///E:/EUEPIXEIREIN%20SITE/S%20%20E%20%20M%20%20I%20%20N%20%20A%20%20R%20%20S%20%20%20file/2%200%201%207/www.euepixeirein.gr

Συμμετοχή

Το σεμινάριο αυτό έχει ολοκληρωθεί!

Πρόγραμμα σεμιναρίου

Θέμα Ομιλητής Ημερομηνία Ώρα  
Webinar – Πωλήσεις μέσω Διαδικτύου e-shop - φορολογικό αλλά και... ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ 15:00 - 21:00

Τοποθεσία

Διαδικτυακό σεμινάριο

Διοργανωτής

Η εταιρία μας, αυτόνομα και σε συνεργασία με αξιόπιστους και έμπειρους συνεργάτες στον τομέα των οικονομικών, φοροτεχνικών, συμβουλευτικών, management & marketing υπηρεσιών δραστηριοποιείται στο χώρο των Επιμορφωτικών Σεμιναρίων με θεματολογία:Λογιστικά – ΦορολογικάΕργασιακάΧρηματοοικονομικάManagement – Διοίκηση Επιχειρήσεων & ΠροσωπικούMarketing & Social MediaΠωλήσεις & Εξυπηρέτηση-Διαχείριση Παραπόνων ΠελατώνΔημόσιες Σχέσεις & Self-developmentΕξειδικευμένα θέματα Παροχές μαςΠροτεραιότητα μας: οι ανάγκες των συμμετεχόντων μας, ανάλογα με τις εξελίξεις που επηρεάζουν τη δραστηριότητα τους.Στόχος μας: η έγκαιρη & έγκυρη ενημέρωση, η εξειδίκευση & κατάρτιση των συμμετεχόντων μας.Η ομάδα των έμπειρων & καταρτισμένων συνεργατών/εισηγητών μας & οι επίκαιρες/εξειδικευμένες θεματολογίες μας,  συμβάλλουν έτσι ώστε οι συμμετέχοντες μας να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για τη βελτίωση διαχείρισης & οργάνωσης, όχι μόνο σε επίπεδο εταιρίας ή δραστηριότητας αλλά και σε επίπεδο αυτοβελτίωσης.ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ: για την καλύτερη παρακολούθηση των συμμετεχόντων μας  και τη δυνατότητα ερωτήσεων-απαντήσεων, επεξηγήσεων και ενεργής συμμετοχής τους κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου με τη συνεργασία του εισηγητή.Επιδότηση ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ 0,45%: Μέσω των σεμιναρίων μας, δίνεται η δυνατότητα στις εταιρείες, να επιμορφώσουν τα στελέχη τους, αξιοποιώντας την επιδότηση του ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ 0,45%. Αναλαμβάνουμε τη διαδικασία υποβολής με έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, χωρίς επιβάρυνση της εταιρίας σας. Για σχετικές ...