Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

ΕΥΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

  • Έναρξη
  • 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
  • Λήξη
  • 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Webinar- ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ Εταιρίες και Ηλεκτρονικά Βιβλία

Πότε; ΔΕΥΤΕΡΑ 14/12/2020 (16:00-21:00) – 5 ώρες
Euepixeirein Webinar - εκπαίδευση μέσω της εφαρμογής Zoom.
Με Εισηγητή τον κ. Καλαμαρά Νικόλαο
Ολοκλήρωση εγγραφών έως και 10 Δεκ.
 
Απευθύνεται σε:
• Στελέχη λογιστηρίων και οικονομικών διευθύνσεων Ναυτιλιακών επιχειρήσεων,
• Διευθυντικά στελέχη των εν λόγω εταιρειών, Τραπεζικούς,
• Στελέχη Δημόσιων οργανισμών, Αναλυτές οικονομικών καταστάσεων,
• Ελεύθερους επαγγελματίες, Λογιστές, Δικηγόρους και γενικά σε όλους αυτούς που εργάζονται στο χώρο της Ναυτιλίας.
 
Σκοπός και Θεματολογία Προγράμματος:
Στο σεμινάριο θα γίνει αναφορά στα ειδικά θέματα τήρησης της πλατφόρμας Mydata στον Ναυτιλιακό κλάδο.
Πιο συγκεκριμένα θα γίνει αναφορά:

  • Στον τρόπο τήρησης των ηλεκτρονικών βιβλίων των γραφείων που έχουν εγκατασταθεί στην Ελλάδα με βάση το άρθρο 25 του Ν27/75. Πως θα αντιμετωπισθεί το εισαγόμενο συνάλλαγμα – ευρωποίηση, οι δαπάνες των πλοίων καθώς και ο ΦΠΑ των διαχειριστικών εξόδων των γραφείων με παραδείγματα και εφαρμογές.
  • Στον τρόπο τήρησης των ηλεκτρονικών βιβλίων των επιβατηγών πλοίων, ακτοπλοΐα και κρουαζιερόπλοια. Πως θα γίνουν οι διασυνδέσεις των ΦΗΜ που ευρίσκονται στα πλοία. Πως θα εμφανίζονται τα τέλη ΟΛΠ,  Λιμενικών ταμείων κλπ. στην πλατφόρμα. Πως θα εμφανίζονται τα έσοδα επιδοτήσεων Δόκιμων Ναυτικών και πως θα παρουσιαστούν οι προμήθειες των πρακτόρων στις αυτοτιμολογήσεις καθώς και των κοινοπραξιών στις ειδικές εκκαθαρίσεις προς τις πλοιοκτήτριες με παραδείγματα και εφαρμογές.
  • Στον τρόπο τήρησης των ηλεκτρονικών βιβλίων των Ναυτιλιακών εταιρειών πλοίων αναψυχής. Πως θα συμφωνείται η πλατφόρμα Mydata με τα ναυλοσύμφωνα. Πως θα γίνεται ο καταμερισμός και η αποστολή στην πλατφόρμα των διαφορών ΦΠΑ με παραδείγματα και εφαρμογές.
  • Ναυτιλιακά πρακτορεία. Πως θα διαβιβάζουν τις προμήθειές τους. Πως θα αντιμετωπίζουν τις περιπτώσεις που οι προμήθειές τους απαλλάσσονται  από τον ΦΠΑ (άρθρο 27 Ν2859/2000) με παραδείγματα και εφαρμογές.
  • Στους χρόνους διαβίβασης των αρχείων στην πλατφόρμα. Τι ισχύει για το τρίμηνο από 01/10/2020-31/12/2020 και τι θα ισχύει από 01/01/2021.
  • Πως θα διαβιβάζουν τα δεδομένα τους οι εταιρίες του ΑΝ 89/67 σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις της ΑΑΔΕ, με παραδείγματα και εφαρμογές.

 
Επίλυση Ερωτημάτων:
Κατά τη διάρκεια του webinar σεμιναρίου θα υπάρχει η δυνατότητα να απαντηθούν τα ερωτήματα των συμμετεχόντων που αφορούν σχετικά θέματα
• Παραδείγματα και Εφαρμογές για την καλύτερη κατανόηση των θεμάτων!
 
Εισηγητής: κ. Καλαμαράς Νικόλαος,
Λογιστής, Φοροτεχνικός,  Εσωτερικός ελεγκτής μεγάλου ομίλου και Σύμβουλος επιχειρήσεων σε λογιστικά, φορολογικά & εξειδικευμένα θέματα. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ΕΚΕΠΙΣ με πολυετή διδακτική εμπειρία σε στελέχη επιχειρήσεων.
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ:
Webinar- ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ Εταιρίες και Ηλεκτρονικά Βιβλία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 211- 4110533 & 210 - 6147341
Email: info@euepixeirein.gr
Site: www.euepixeirein.gr

Συμμετοχή

Το σεμινάριο αυτό έχει ολοκληρωθεί!

Πρόγραμμα σεμιναρίου

Θέμα Ομιλητής Ημερομηνία Ώρα  
Webinar- ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ Εταιρίες και Ηλεκτρονικά Βιβλία ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ 16:00 - 21:00

Τοποθεσία

Διαδικτυακό σεμινάριο

Διοργανωτής

Η εταιρία μας, αυτόνομα και σε συνεργασία με αξιόπιστους και έμπειρους συνεργάτες στον τομέα των οικονομικών, φοροτεχνικών, συμβουλευτικών, management & marketing υπηρεσιών δραστηριοποιείται στο χώρο των Επιμορφωτικών Σεμιναρίων με θεματολογία:Λογιστικά – ΦορολογικάΕργασιακάΧρηματοοικονομικάManagement – Διοίκηση Επιχειρήσεων & ΠροσωπικούMarketing & Social MediaΠωλήσεις & Εξυπηρέτηση-Διαχείριση Παραπόνων ΠελατώνΔημόσιες Σχέσεις & Self-developmentΕξειδικευμένα θέματα Παροχές μαςΠροτεραιότητα μας: οι ανάγκες των συμμετεχόντων μας, ανάλογα με τις εξελίξεις που επηρεάζουν τη δραστηριότητα τους.Στόχος μας: η έγκαιρη & έγκυρη ενημέρωση, η εξειδίκευση & κατάρτιση των συμμετεχόντων μας.Η ομάδα των έμπειρων & καταρτισμένων συνεργατών/εισηγητών μας & οι επίκαιρες/εξειδικευμένες θεματολογίες μας,  συμβάλλουν έτσι ώστε οι συμμετέχοντες μας να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για τη βελτίωση διαχείρισης & οργάνωσης, όχι μόνο σε επίπεδο εταιρίας ή δραστηριότητας αλλά και σε επίπεδο αυτοβελτίωσης.ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ: για την καλύτερη παρακολούθηση των συμμετεχόντων μας  και τη δυνατότητα ερωτήσεων-απαντήσεων, επεξηγήσεων και ενεργής συμμετοχής τους κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου με τη συνεργασία του εισηγητή.Επιδότηση ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ 0,45%: Μέσω των σεμιναρίων μας, δίνεται η δυνατότητα στις εταιρείες, να επιμορφώσουν τα στελέχη τους, αξιοποιώντας την επιδότηση του ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ 0,45%. Αναλαμβάνουμε τη διαδικασία υποβολής με έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, χωρίς επιβάρυνση της εταιρίας σας. Για σχετικές ...