ΕΥΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

 • Έναρξη
 • 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
 • Λήξη
 • 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Μόνιμες Εγκαταστάσεις Αλλοδαπών Εταιριών στην Ελλάδα – Λογιστική Φορολογική αντιμετώπιση και Ειδικά θέματα

Πότε;  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/01/2018 (16:00-21:00) – 5 ώρες
Που;  Συνεδριακός χώρος στην Αθήνα (θα είναι πολύ κοντά στο Μετρό - στάση Ακρόπολης)
Με Εισηγητή τον κ. Καλαμαρά Νικόλαο – ΚΛΕΙΣΤΟ Ολιγομελές τμήμα!      
 
Απευθύνεται σε:
• Λογιστές, Φοροτεχνικούς, Οικονομολόγους
• Προϊσταμένους & Στελέχη Επιχειρήσεων,
• Συμβούλους Επιχειρήσεων,
• Επιχειρηματίες – μετόχους – εταίρους επιχειρήσεων
• Δικηγόρους
 
Σκοπός προγράμματος:
Στο σεμινάριο θα γίνει αναφορά στον τρόπο λειτουργίας από λογιστικής και φορολογικής άποψης των μονίμων εγκαταστάσεων στην Ελλάδα των εταιρειών του εξωτερικούμε Παραδείγματα για την κατανόηση τους.
 
Θεματολογία Προγράμματος:
Πιο συγκεκριμένα θα αναλυθούν:

 • Στην έννοια την μόνιμης εγκατάστασης αλλοδαπής επιχείρησης στην Ελλάδα.
 • Στον τρόπο με τον οποίο συστήνεται μόνιμη εγκατάσταση αλλοδαπής επιχείρησης στην Ελλάδα (δικαιολογητικά).
 • Στη διαδικασία ίδρυσης μόνιμης εγκατάστασης αλλοδαπής  επιχείρησης στην Ελλάδα (ΓΕΜΗ, ορισμός εκπροσώπου κλπ.)
 • Στον λογιστικό και φορολογικό χειρισμό των επιχειρήσεων του εξωτερικού που έχουν και εκμεταλλεύονται ακίνητα στην Ελλάδα. Πλήρης εφαρμογή.
 • Στον έλεγχο των συναλλαγών μεταξύ την έδρας αλλοδαπής εταιρείας και της μόνιμης εγκατάστασής της στην Ελλάδα (transfer pricing).
 • Στις περιπτώσεις απαλλαγής από την υποχρέωση παρακράτησης φόρου στις διανομές κερδών μεταξύ έδρας της αλλοδαπής και υποκαταστήματος στην ημεδαπή. Παραδείγματα και εφαρμογές.
 • Στη διαδικασία κλεισίματος βιβλίων και σύνταξης χρηματοοικονομικών καταστάσεων  των μονίμων εγκαταστάσεων την Ελλάδα.
 • Στην υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος των μονίμων εγκαταστάσεων στην Ελλάδα αλλοδαπών επιχειρήσεων.
 • Στις διαδικασίες σύνταξης ενοποιημένων χρηματοοικονομικών καταστάσεων μεταξύ έδρας και μόνιμης εγκατάστασης που βρίσκεται στην Ελλάδα.

 
Επίλυση Ερωτημάτων:
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα υπάρχει η δυνατότητα να απαντηθούν τα ερωτήματα των συμμετεχόντων που αφορούν σχετικά θέματα = Κλειστή ολιγομελή ομάδα
• Παραδείγματα και Εφαρμογές για την καλύτερη κατανόηση των θεμάτων!
 
Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία του εισηγητή μας κ. Καλαμαρά Νικόλαου, η εταιρία μας προσφέρει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες της (στελέχη ή Ελληνικές επιχειρήσεις) να ενημερωθούν ορθά για τον τρόπο λειτουργίας από λογιστικής και φορολογικής άποψης των μονίμων εγκαταστάσεων στην Ελλάδα των εταιρειών του εξωτερικού.
 
Εισηγητής: κ. Καλαμαράς Νικόλαος,
Λογιστής, Φοροτεχνικός,  Εσωτερικός ελεγκτής μεγάλου ομίλου και Σύμβουλος επιχειρήσεων σε λογιστικά, φορολογικά & εξειδικευμένα θέματα. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ΕΚΕΠΙΣ με πολυετή διδακτική εμπειρία σε στελέχη επιχειρήσεων.
 
 
Ευεπιχειρείν παροχές:
Early Bird τιμή για Όλους!        
Παροχή στις 2 συμμετοχές + 3η δωρεάν!
Ειδική τιμή για Ανέργους  και Φοιτητές!
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ:
ΜΟΝΙΜΕΣ Εγκαταστάσεις ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ εταιριών στην Ελλάδα – Λογιστική Φορολογική αντιμετώπιση και Ειδικά θέματα
Τ: 211- 4110533 & 210 - 6147341
Fax: 211-4110533 
Email: xsotiraki@euepixeirein.gr
Site: www.euepixeirein.gr

Συμμετοχή

Το σεμινάριο αυτό έχει ολοκληρωθεί!

Πρόγραμμα σεμιναρίου

Θέμα Ομιλητής Ημερομηνία Ώρα  
Μόνιμες Εγκαταστάσεις Αλλοδαπών Εταιριών στην Ελλάδα – Λογιστική Φορολογική αντιμετώπιση και Ειδικά θέματα ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ 16:00 - 21:00

Διοργανωτής

Η εταιρία μας, αυτόνομα και σε συνεργασία με αξιόπιστους και έμπειρους συνεργάτες στον τομέα των οικονομικών, φοροτεχνικών, συμβουλευτικών, management & marketing υπηρεσιών δραστηριοποιείται στο χώρο των Επιμορφωτικών Σεμιναρίων με θεματολογία:Λογιστικά – ΦορολογικάΕργασιακάΧρηματοοικονομικάManagement – Διοίκηση Επιχειρήσεων & ΠροσωπικούMarketing & Social MediaΠωλήσεις & Εξυπηρέτηση-Διαχείριση Παραπόνων ΠελατώνΔημόσιες Σχέσεις & Self-developmentΕξειδικευμένα θέματα Παροχές μαςΠροτεραιότητα μας: οι ανάγκες των συμμετεχόντων μας, ανάλογα με τις εξελίξεις που επηρεάζουν τη δραστηριότητα τους.Στόχος μας: η έγκαιρη & έγκυρη ενημέρωση, η εξειδίκευση & κατάρτιση των συμμετεχόντων μας.Η ομάδα των έμπειρων & καταρτισμένων συνεργατών/εισηγητών μας & οι επίκαιρες/εξειδικευμένες θεματολογίες μας,  συμβάλλουν έτσι ώστε οι συμμετέχοντες μας να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για τη βελτίωση διαχείρισης & οργάνωσης, όχι μόνο σε επίπεδο εταιρίας ή δραστηριότητας αλλά και σε επίπεδο αυτοβελτίωσης.ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ: για την καλύτερη παρακολούθηση των συμμετεχόντων μας  και τη δυνατότητα ερωτήσεων-απαντήσεων, επεξηγήσεων και ενεργής συμμετοχής τους κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου με τη συνεργασία του εισηγητή.Επιδότηση ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ 0,45%: Μέσω των σεμιναρίων μας, δίνεται η δυνατότητα στις εταιρείες, να επιμορφώσουν τα στελέχη τους, αξιοποιώντας την επιδότηση του ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ 0,45%. Αναλαμβάνουμε τη διαδικασία υποβολής με έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, χωρίς επιβάρυνση της εταιρίας σας. Για σχετικές ...