Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

MF Group Οικονομοτεχνική

  • Έναρξη
  • 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
  • Λήξη
  • 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε Η εφαρμογή του λογιστικού κυκλώματος με πρακτικά παραδείγματα

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
Έναρξη: 18-12-2017       Λήξη: 19-12-2017 [16.00-21.00]       Διάρκεια προγράμματος (ώρες): 12
Εισηγητής: Μαστρογιάννη Φωτ. 
Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε

Σκοπός του Σεμιναρίου
είναι τα στελέχη των επιχειρήσεων/οργανισμών να αποκτήσουν βασικές γνώσεις λογιστικής.

To σεμινάριο απευθύνεται σε : 
σε Υπαλλήλους διαφόρων θέσεων λογιστηρίου καθώς και άλλων τμημάτων για παράδειγμα πιστωτικού ελέγχου, πωλήσεων & marketing οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη εικόνα των εργασιών του λογιστηρίου.

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ 
ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ
Πτυχιούχος τμήματος οικονομικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και  κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών . Διευθυντικό, διοικητικό και οικονομικό στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων με πολυετή και διδακτική εμπειρία σε μεταπτυχιακά προγράμματα και σε σεμινάρια στελεχών επιχειρήσεων. Συγγραφέας με πλούσια αρθρογραφική δράση. 

Επικοινωνία / Δηλώσεις Συμμετοχής:
Tηλ.: 210 5284327, E-mail: education@oikonomotexniki.gr   

Συμμετοχή

Το σεμινάριο αυτό έχει ολοκληρωθεί!

Πρόγραμμα σεμιναρίου

Θέμα Ομιλητής Ημερομηνία Ώρα  
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε Η εφαρμογή του λογιστικού κυκλώματος με πρακτικά παραδείγματα - 16:00 - 21:00

Διοργανωτής

Ο Εκπαιδευτικός μας Όμιλος ιδρύθηκε το 1989 και αισίως κλείνουμε 26 χρόνια παρουσίας στο κλάδο της διοργάνωσης κορυφαίων επιμορφωτικών και επαγγελματικών σεμιναρίων. Σύντομα εδραιωθήκαμε στην αγορά αποκτώντας άριστη φήμη τόσο για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της στο χώρο της εκπαίδευσης όσο και για το εύρος κάλυψης των γνωστικών της αντικειμένων.Ο Όμιλος μας ανέπτυξε και συνεχίζει να αναπτύσσει συνεχώς, δράσεις εκπαίδευσης τόσο εντός όσο και εκτός Αττικής καλύπτοντας όλο την Ελληνική επικράτεια προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις που δεν είχαν/έχουν εύκολη πρόσβαση στην Αθήνα και στις κεντρικές πηγές γνώσης και κέντρων λήψης αποφάσεων.Στις μεγάλες αλλαγές που συντελέσθηκαν στην ελληνική αγορά κατά τα τελευταία έτη, ο Όμιλος μας, κυρίως μέσω της Οικονομοτεχνική Seminars A.E. ήταν πάντα παρών για να βοηθήσει τις εταιρείες να προσαρμοσθούν στα νέα δεδομένα και να ενισχύσουν τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα. Τα γνωστικά αντικείμενα των σεμιναρίων που διοργανώνει ο όμιλος καλύπτουν όλο το φάσμα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και των ειδικοτήτων για μια επιχείρηση, εκτείνοντας μάλιστα την δράση μας και στην ολοκληρωτική κάλυψη των επιμορφωτικών αναγκών και του δημόσιου τομέα, των ΟΤΑ, των ΝΠΔΔ και των ΝΠΙΔ.Ο όμιλος μας επίσης έχει διοργανώσει μέσω της Οικονομοτεχνική Seminars A.E. σεμινάρια και εκτός ελληνικών συνόρων όπως, π.χ. πριν την εισαγωγή της Ελλάδας στη ζώνη του ΕΥΡΩ, διοργανώθηκαν σεμινάρια στην έδρα της Ε.Ε. ...