Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Epsilon NET

  • Έναρξη
  • 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
  • Λήξη
  • 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Όλες οι τελευταίες αλλαγές στο Φόρο Προστιθέμενης Αξίας

Η αναφορά σε όλες τις αλλαγές που έχουν επέλθει στο Νόμο 2859/2000
μέχρι και τον Νόμο 4484/2017.


ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε :
Λογιστές, Οικονομολόγους, Φοροτεχνικούς


ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Το σεμινάριο ολοκληρώνεται σε 1 ημέρα.

Συνολική διάρκεια: 5 ώρες.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

1. Ποιες πράξεις θεωρούνται ως παράδοση αγαθών και ποιες απαλλάσσονται με παραδείγματα και
εφαρμογές (στοιχεία αυτοπαράδοσης).
2. Ειδικά θέματα που αφορούν στις απλές αλλά και τις τριγωνικές ενδοκοινοτικές συναλλαγές με παραδείγματα και εφαρμογές.
3. Ανάλυση όλων των περιπτώσεων του τόπου παροχής Υπηρεσιών (άρθρο 14).  Αναφορά στις πράξεις λήπτη αλλά και στις παρεκκλίσεις.  Εγγραφές των πράξεων λήπτη στα βιβλία και απεικόνιση στο έντυπο του ΦΠΑ (έντυπο Φ2).
4. Ανάλυση των συντελεστών ΦΠΑ και τον υπολογισμό του φόρου όπως ισχύει σήμερα.
5. Αναφορά σε όλες τις ειδικές απαλλαγές (άρθρο 27) με πλήρη ανάλυση.
6. ΦΠΑ εισροών, πως σχηματίζεται και πως απεικονίζεται στο έντυπο (Φ2).  Σε ποιες συναλλαγές δεν παρέχεται δικαίωμα έκπτωσης του ΦΠΑ εισροών.
7. Πίνακες διακανονισμών, αιτήσεις επιστροφών.  Ανάλυση όλων των περιπτώσεων με παραδείγματα.
8. Ειδικά καθεστώτα (ανακυκλώσιμων, εκτέλεσης εργασιών σε ακίνητα, παράδοσης ηλεκτρονικών υπολογιστών) με παραδείγματα και εφαρμογές.
9. Αγορά αγαθών και λήψη υπηρεσιών με ειδικό δελτίο απαλλαγής, τι ισχύει σήμερα. Αγορά αγαθών και λήψη υπηρεσιών με ειδικό δελτίο απαλλαγής, τι ισχύει σήμερα.
10. Αγορά επενδυτικών αγαθών με την ΠΟΛ. 2869/87.  Τι ισχύει σήμερα.Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Συμμετοχή

Το σεμινάριο αυτό έχει ολοκληρωθεί!

Πρόγραμμα σεμιναρίου

Θέμα Ομιλητής Ημερομηνία Ώρα  
Ημερομηνία διεξαγωγής ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ 17:00 - 22:00

Τοποθεσία

Διαδικτυακό σεμινάριο

Διοργανωτής

H EPSILON NET ΑΕ ξεκίνησε το 1999 σαν φυσική εξέλιξη της προσωπικής εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ που δραστηριοποιούνταν στο χώρο της εξειδικευμένης πάνω σε οικονομικά θέματα επαγγελματικής κατάρτισης, από το 1992. Ένα από τα πρώτα βήματά της ήταν να συνδυάσει την εκπαιδευτική δραστηριότητα με την ενημέρωση στοχεύοντας στην ικανοποίηση των αναγκών των στελεχών του ευρύτερου οικονομικού χώρου. Με βασικό εργαλείο ενημέρωσης το εβδομαδιαίο οικονομικό- φορολογικό περιοδικό EPSILON 7 και αμέσως μετά την πραγματικά πρωτοποριακή και μοναδική μέχρι και σήμερα on line τράπεζα φορολογικής και εργατικής νομοθεσίας δημιούργησε νέα δεδομένα στην αγορά βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αντιληφθούν και να εφαρμόσουν νόμους καθώς και πρακτικές λειτουργικές λύσεις σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Το 2002 η EPSILON NET βλέποντας τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις από την εμφάνιση της παραθυρικής τεχνολογίας και αξιοποιώντας την τεράστια εμπειρία και γνώση της πάνω στην εφαρμογή της νομοθεσίας εισέρχεται δυναμικά στη βιομηχανία παραγωγής λογισμικού για τον ιδιωτικό τομέα εστιάζοντας στις ανάγκες των επιχειρήσεων. Το βασικό χαρακτηριστικό του ταξιδιού μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν η δέσμευσή μας να ακούμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων, διαμορφώνοντας προϊόντα και υπηρεσίες, που βασίζονται ακριβώς πάνω σε αυτές τις συγκεκριμένες ανάγκες. Ουσιαστικά δηλαδή επιδίωξη και φιλοδοξία μας ήταν η ενσωμάτωση της αθροιστικής εμπειρίας των πελατών μας σε μοναδικά εργαλεία δουλειάς που ανταποκρίνονται ...