Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

ΕΥΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

  • Έναρξη
  • 03 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
  • Λήξη
  • 03 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων Ν. 4469/2017

Που απευθύνεται το πρόγραμμα:
• Λογιστές, Φοροτεχνικούς και Οικονομολόγους
• Στελέχη Επιχειρήσεων & Στελέχη Οικονομικών Διευθύνσεων και Λογιστηρίων
• Οικονομικούς Διευθυντές
• Επιχειρηματίες και Ελεύθερους Επαγγελματίες καθώς και
• Ορκωτούς Ελεγκτές
 
• Ημερομηνία και ώρες διεξαγωγής: ΤΡΙΤΗ 03/10/2017 (17:00-22:00) – Διάρκεια 5 ώρες
• Τόπος διεξαγωγής: Αθήνα (εξυπηρετεί στάση Μετρό)
 
• Σκοπός προγράμματος:
Στο σεμινάριο θα γίνει αναφορά στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών βάσει του Ν. 4469/2017 και στις αλλαγές με τον Ν. 4485/2017.
 
• Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία του εισηγητή μας κ. Καλαμαρά Νικόλαου, η εταιρία μας προσφέρει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες της να ενημερωθούν για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων.
Εισηγητής: κ. Καλαμαράς Νικόλαος,
Λογιστής, Φοροτεχνικός,  Εσωτερικός ελεγκτής μεγάλου ομίλου και Σύμβουλος επιχειρήσεων σε λογιστικά, φορολογικά & εξειδικευμένα θέματα. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ΕΚΕΠΙΣ με πολυετή διδακτική εμπειρία σε στελέχη επιχειρήσεων.
 
Θεματολογία Προγράμματος:
Πιο συγκεκριμένα θα γίνει αναφορά:
1.            ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ: προκειμένου να ακολουθήσει κάποιος (ΦΠ-ΝΠ) την διαδικασία με παραδείγματα και εφαρμογές (ποιοι υπάγονται– ποιοι εξαιρούνται).
2.            ΕΙΔΗ ΟΦΕΙΛΩΝ που μπορούν να ενταχθούν.
3.            ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΙΤΗΣΗΣ: τι περιλαμβάνει η αίτηση που θα αποσταλεί ηλεκτρονικά στη πλατφόρμα της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ).
4.            ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ: ποιος ο  ρόλος των Συντονιστών, εμπειρογνωμόνων και συμμετεχόντων πιστωτών καθώς και ποια είναι η έννοια των μικρών πιστωτών που δεν μπορούν να υπαχθούν στη διαδικασία.
5.            ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ – ΣΥΝΟΦΕΙΛΕΤΕΣ και ποιος είναι ο ρόλος τους στη διαδικασία
6.            ΔΗΜΟΣΙΟ: κριτήρια για τη διαμόρφωση ψήφου του Δημοσίου καθώς και συναίνεσή του σε συμφωνία αναδιαμόρφωσης (ΠΟΛ. 1105/2017).
7.            Ικανότητα Αποπληρωμής, Σύμβαση αναδιάρθρωσης καθώς και Διαδικασία διαπραγμάτευσης με
Παραδείγματα και Εφαρμογές.
8.            Απλοποιημένες – Αυτόματες ρυθμίσεις οφειλών από 20.000,00 € – 50.000,00 € προς το Δημόσιο και τους Ασφαλιστικούς Φορείς σύμφωνα με την εκδοθείσα εγκύκλιο.
9.            ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ Ελεύθερων Ταμειακών Ροών των χρηματοοικονομικών δεικτών καθώς και της ανάλυσης ευαισθησίας με παραδείγματα και εφαρμογές.
 
Επίλυση Ερωτημάτων:
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα υπάρχει η δυνατότητα να απαντηθούν τα ερωτήματα των συμμετεχόντων που αφορούν σχετικά θέματα = Κλειστή ολιγομελή ομάδα
• Παραδείγματα και Εφαρμογές για την καλύτερη κατανόηση των θεμάτων!
 
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ:
ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων Ν. 4469/2017 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 211- 4110533 & 210 - 6147341
Fax: 211-4110533 
Email: info@euepixeirein.gr
Site: www.euepixeirein.gr

* ΛΟΓΙΣΤΕΣ, διαβάστε τις Παροχές της Ευεπιχειρείν για εσάς, ΕΔΩ.

Συμμετοχή

Το σεμινάριο αυτό έχει ολοκληρωθεί!

Πρόγραμμα σεμιναρίου

Θέμα Ομιλητής Ημερομηνία Ώρα  
Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων Ν. 4469/2017 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ 17:00 - 22:00

Διοργανωτής

Η εταιρία μας, αυτόνομα και σε συνεργασία με αξιόπιστους και έμπειρους συνεργάτες στον τομέα των οικονομικών, φοροτεχνικών, συμβουλευτικών, management & marketing υπηρεσιών δραστηριοποιείται στο χώρο των Επιμορφωτικών Σεμιναρίων με θεματολογία:Λογιστικά – ΦορολογικάΕργασιακάΧρηματοοικονομικάManagement – Διοίκηση Επιχειρήσεων & ΠροσωπικούMarketing & Social MediaΠωλήσεις & Εξυπηρέτηση-Διαχείριση Παραπόνων ΠελατώνΔημόσιες Σχέσεις & Self-developmentΕξειδικευμένα θέματα Παροχές μαςΠροτεραιότητα μας: οι ανάγκες των συμμετεχόντων μας, ανάλογα με τις εξελίξεις που επηρεάζουν τη δραστηριότητα τους.Στόχος μας: η έγκαιρη & έγκυρη ενημέρωση, η εξειδίκευση & κατάρτιση των συμμετεχόντων μας.Η ομάδα των έμπειρων & καταρτισμένων συνεργατών/εισηγητών μας & οι επίκαιρες/εξειδικευμένες θεματολογίες μας,  συμβάλλουν έτσι ώστε οι συμμετέχοντες μας να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για τη βελτίωση διαχείρισης & οργάνωσης, όχι μόνο σε επίπεδο εταιρίας ή δραστηριότητας αλλά και σε επίπεδο αυτοβελτίωσης.ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ: για την καλύτερη παρακολούθηση των συμμετεχόντων μας  και τη δυνατότητα ερωτήσεων-απαντήσεων, επεξηγήσεων και ενεργής συμμετοχής τους κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου με τη συνεργασία του εισηγητή.Επιδότηση ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ 0,45%: Μέσω των σεμιναρίων μας, δίνεται η δυνατότητα στις εταιρείες, να επιμορφώσουν τα στελέχη τους, αξιοποιώντας την επιδότηση του ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ 0,45%. Αναλαμβάνουμε τη διαδικασία υποβολής με έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, χωρίς επιβάρυνση της εταιρίας σας. Για σχετικές ...