Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

MF Group Οικονομοτεχνική

  • Έναρξη
  • 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
  • Λήξη
  • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Εργατική νομοθεσία και προσαρμογή στις σύγχρονες εξελίξεις

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Έναρξη: 21-11-2016       Λήξη: 22-11-2016 [16.00-21.00]       Διάρκεια προγράμματος (ώρες): 12
Εισηγητής: Έμπειρος/οι Εισηγητής/ες
Τόπος: Αθήνα, ΕλλάδαΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS SA

Σκοπός του Σεμιναρίου
είναι η συμβουλευτική πληροφόρηση για την προσαρμογή της επιχείρησης στο νέο εργασιακό και ασφαλιστικό καθεστώς. Η ανάλυση του νομοθετικού πλαισίου όλων των διατάξεων και των τελευταίων αλλαγών.
Μετά από κάθε ενότητα θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ εισηγητή και
εκπαιδευομένων για την επίλυση ατομικών ή γενικότερου ενδιαφέροντος
προβλημάτων

Σε ποιους απευθύνεται:
σε στελέχη της Διεύθυνσης Προσωπικού, καθώς και σε λογιστές και βοηθούς λογιστές που ασχολούνται με εργασιακά &  μισθοδοτικά  θέματα.
Το γεγονός ότι τα θέματα και οι ενότητες που θα παρουσιασθούν στο σεμινάριο αυτό εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς, καθιστά επιτακτική την ανάγκη διαρκούς εκπαίδευσης των στελεχών αυτών προκειμένου να είναι σε θέση να καλύπτουν με επάρκεια και αποτελεσματικότητα το σύνολο των εργασιακών θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, στο πλαίσιο της άσκησης των καθηκόντων τους.

ΕΙΣΗΓΗΤHΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με
μεταπτυχιακές σπουδές στη Στατιστική με κατεύθυνση Στατιστικές μέθοδοι στη
διαχείριση των Ασφαλιστικών Οργανισμών(MSc). Διδάκτωρ του Οικονομικού
Πανεπιστημίου Αθηνών(PhD).Στέλεχος σε μεγάλο ασφαλιστικό οργανισμό από το 1985 έως το 2013. Από το 2010 εισηγείται σεμινάρια σε στελέχη επιχειρήσεων και διδάσκει σε πτυχιακά &μεταπτυχιακά προγράμματα. Απασχολείται επίσης ως σύμβουλος για εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα σε μεγάλες επιχειρήσεις. Αρθρογραφεί σε περιοδικά με ειδίκευση στα εργατικά και ασφαλιστικά θέματα. Συγγραφέας βιβλίων με το αυτό αντικείμενο.

Επικοινωνία / Δηλώσεις Συμμετοχής:
Tηλ.: 210-5225054, E-mail: xaralampaki@oikonomotexniki.gr

Συμμετοχή

Το σεμινάριο αυτό έχει ολοκληρωθεί!

Πρόγραμμα σεμιναρίου

Θέμα Ομιλητής Ημερομηνία Ώρα  
ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ - 16:00 - 21:01

Τοποθεσία

Πανεπιστημίου 58, Αθηνα

Διοργανωτής

Ο Εκπαιδευτικός μας Όμιλος ιδρύθηκε το 1989 και αισίως κλείνουμε 26 χρόνια παρουσίας στο κλάδο της διοργάνωσης κορυφαίων επιμορφωτικών και επαγγελματικών σεμιναρίων. Σύντομα εδραιωθήκαμε στην αγορά αποκτώντας άριστη φήμη τόσο για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της στο χώρο της εκπαίδευσης όσο και για το εύρος κάλυψης των γνωστικών της αντικειμένων.Ο Όμιλος μας ανέπτυξε και συνεχίζει να αναπτύσσει συνεχώς, δράσεις εκπαίδευσης τόσο εντός όσο και εκτός Αττικής καλύπτοντας όλο την Ελληνική επικράτεια προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις που δεν είχαν/έχουν εύκολη πρόσβαση στην Αθήνα και στις κεντρικές πηγές γνώσης και κέντρων λήψης αποφάσεων.Στις μεγάλες αλλαγές που συντελέσθηκαν στην ελληνική αγορά κατά τα τελευταία έτη, ο Όμιλος μας, κυρίως μέσω της Οικονομοτεχνική Seminars A.E. ήταν πάντα παρών για να βοηθήσει τις εταιρείες να προσαρμοσθούν στα νέα δεδομένα και να ενισχύσουν τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα. Τα γνωστικά αντικείμενα των σεμιναρίων που διοργανώνει ο όμιλος καλύπτουν όλο το φάσμα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και των ειδικοτήτων για μια επιχείρηση, εκτείνοντας μάλιστα την δράση μας και στην ολοκληρωτική κάλυψη των επιμορφωτικών αναγκών και του δημόσιου τομέα, των ΟΤΑ, των ΝΠΔΔ και των ΝΠΙΔ.Ο όμιλος μας επίσης έχει διοργανώσει μέσω της Οικονομοτεχνική Seminars A.E. σεμινάρια και εκτός ελληνικών συνόρων όπως, π.χ. πριν την εισαγωγή της Ελλάδας στη ζώνη του ΕΥΡΩ, διοργανώθηκαν σεμινάρια στην έδρα της Ε.Ε. ...