Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Σε εφαρμογή οι νέοι μειωμένοι συντελεστές προκαταβολής φόρου

Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, σε εφαρμογή είναι πλέον οι νέοι μειωμένοι συντελεστές προκαταβολής φόρου.

Σημειώνεται ότι οι επιχειρήσεις που έχουν υποβάλει δήλωση φορολογίας εισοδήματος και δικαιούνται μείωση της προκαταβολής φόρου έχουν λάβει σχετικό μήνυμα στο TaxisNet της ακόλουθης μορφής:

Σας ευχαριστούμε για την υποβολή της φορολογικής σας δήλωσης για το έτος 2019.

Με βάση τα στοιχεία εσόδων από τις σχετικές φορολογικές δηλώσεις σας, δικαιούστε μείωση του συντελεστή προκαταβολής του φόρου εισοδήματος φορολογικού έτους 2020 από 100% σε * %.

Επωφεληθείτε άμεσα από την παραπάνω μείωση του συντελεστή προκαταβολής φόρου, υποβάλλοντας τροποποιητική δήλωση για το έτος 2019, μέχρι την 30/12/2020.

Η υποβολή της τροποποιητικής δήλωσης αυτής είναι πολύ απλή και χρειάζεται ελάχιστα λεπτά της ώρας.

Μετά την είσοδό σας στην εφαρμογή εισοδήματος του «myTAXISnet», επιλέγετε υποβολή τροποποιητικής δήλωσης και οριστικοποιείτε τη δήλωση που εμφανίζεται, χωρίς να απαιτείται κάποια συμπλήρωση του περιεχομένου της.

Ευχαριστούμε για την προσοχή και το χρόνο σας.

Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!