Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Forin.gr

Ενημερώθηκε η εφαρμογή του Forin.gr Analysis για την υποβολή των βεβαιώσεων αποδοχών, συντάξεων και αμοιβών από επιχειρηματική δραστηριότητα

Σας ενημερώνουμε ότι ενημερώθηκε η εφαρμογή του Forin.gr Analysis με τις οδηγίες χορήγησης και υποβολής των βεβαιώσεων αποδοχών, συντάξεων και αμοιβών από επιχειρηματική δραστηριότητα για το φορολογικό έτος 2014.

Με την εφαρμογή αυτή, στην οποία έχετε πρόσβαση από την ειδική ενότητα "Φορολογικές Δηλώσεις", μπορείτε να προετοιμαστείτε για την ορθή χορήγηση των σχετικών βεβαιώσεων καθώς και την υποβολή των απαραίτητων πληροφοριών στην ειδική εφαρμογή του TaxisNet.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή πατώντας ΕΔΩ.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στους συνδρομητές του Forin.gr Analysis. Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ.

Αξίζει να επισημανθούν τα ακόλουθα:

  • η υποχρέωση χορήγησης και ηλεκτρονικής υποβολής των στοιχείων των βεβαιώσεων αποδοχών ή συντάξεων και της βεβαίωσης των αμοιβών από επιχειρηματική δραστηριότητα καθορίζεται, για το φορολογικό έτος 2014, με την ΠΟΛ. 1051/19-2-2015
  • ως καταληκτική ημερομηνία εμπρόθεσμης υποβολής ορίζεται η 31 Μαρτίου 2015. 
  • η σχετική εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή των ως άνω βεβαιώσεων θα παραμείνει ανοιχτή και μετά την 31η Μαρτίου του 2015 και μέχρι την τελική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων φορολογικού έτους 2014 ή την ενδεχόμενη νόμιμη παράτασή τους (βλ. σχετ. το δελτίο τύπου του Υπ. Οικονομικών εδώ).
  • η ηλεκτρονική υποβολή των στοιχείων των βεβαιώσεων αυτών δεν απαλλάσσει την επιχείρηση από την υποχρέωση χορήγησης βεβαιώσεων αποδοχών προς τους δικαιούχους σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή. Ο χρόνος χορήγησης της βεβαίωσης είναι ο ίδιος με το χρόνο υποχρέωσης υποβολής του ηλεκτρονικού αρχείου.
  • δεν απαιτείται, για το φορολογικό έτος 2014, υποβολή οριστικής δήλωσης φόρου μισθωτών υπηρεσιών (Ε7)οριστική δήλωση αμοιβών από ελευθέρια επαγγέλματα (Ε20) και εισοδήματων από εμπορικές επιχειρήσεις (Ε21).

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή πατώντας ΕΔΩ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!