Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Νέα εφαρμογή του Forin.gr: Υπολογίστε τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων σας!

Το Forin.gr, συνδυάζοντας για ακόμη μία φορά την τεχνολογία με την αξιόπιστη ανάλυση της φορολογικής νομοθεσίας, διαθέτει εντελώς δωρεάν για το σύνολο των χρηστών του μία ακόμη χρήσιμη εφαρμογή: αυτή τη φορά, για τον υπολογισμό των τελών κυκλοφορίας για τα έτη 2016 και επόμενα.

Μετά την πρόσφατη αναπροσαρμογή των τελών κυκλοφορίας με το ν. 4336/2015 (ΦΕΚ Α 152/20-11-2015) (συγκεκριμένα με το άρθρο 19 του νόμου αυτού), η εφαρμογή "Υπολογισμός τελών κυκλοφορίας" του Forin.gr θα σας βοηθήσει να υπολογίσετε τα τέλη κυκλοφορίας που θα κληθείτε να καταβάλετε για τα οχήματά σας, εισάγοντας τα απαραίτητα - για τον υπολογισμό - στοιχεία (π.χ. κυλινδρισμός κινητήρα σε κ.ε., εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, ημερομηνία ταξινόμησης κ.λπ.) κατά περίπτωση. 

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Είσοδος στην Εφαρμογή: Υπολογισμός τελών κυκλοφορίας

 

Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά απλή στη χρήση. Εάν, για παράδειγμα, επιθυμείτε να υπολογίσετε τα τέλη κυκλοφορίας ενός επιβατικού Ι.Χ. με ημερομηνία πρώτης ταξινόμησης την 01.08.2007 και κυλινδρισμό κινητήρα 1359 κ.ε., το μόνο που χρειάζεται είναι να εισάγετε τα στοιχεία αυτά στα σχετικά πεδία της εφαρμογής. 

Παραθέτουμε ενδεικτικά τις παρακάτω εικόνες, για τον υπολογισμό των τελών κυκλοφορίας 

 

 

Στη συνέχεια και μετά τον υπολογισμό, μπορείτε - πατώντας το εικονίδιο  - να ενημερωθείτε σχετικά με τον τρόπο υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας και να επιβεβαιώσετε με τον τρόπο αυτό και την ορθότητα του υπολογισμού της εφαρμογής του Forin.gr.

 

 

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Υπολογισμός τελών κυκλοφορίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!