Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Καταργείται και η οριστική δήλωση αμοιβών από ελευθέρια επαγγέλματα (Ε20) και εισοδήματων από εμπορικές επιχειρήσεις (Ε21)

Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών, στην ιστοσελίδα της Δ.ΗΛΕ.Δ./Γ.Γ.Δ.Ε. (www.gsis.gr):

  • Δεν υφίσταται πλέον η υποχρέωση υποβολής της οριστικής δήλωσης αμοιβών από ελευθέρια επαγγέλματα (Ε20) οικ. έτους 2014 και της οριστικής δήλωσης για εισοδήματα από εμπορικές επιχειρήσεις (Ε21) οικ. έτους 2014 για φορολογικά έτη από 01/01/2014 και έπειτα σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4172/2013. Ο τύπος, το περιεχόμενο και ο τρόπος υποβολής της βεβαίωσης αποδοχών ή συντάξεων και της βεβαίωσης των αμοιβών από επιχειρηματική δραστηριότητα για το φορολογικό έτος 2014 θα καθοριστούν με ΠΟΛ που θα εκδοθεί απο τη Γεν. Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης και τη Γεν. Δ/νση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο ισχύει και για την οριστική δήλωση φόρου μισθωτών υπηρεσιών, δεδομένου ότι τα στοιχεία αυτά υποβάλλονται πλέον αναλυτικά μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών υποβολής των βεβαιώσεων αποδοχών/αμοιβών της Δ.ΗΛΕ.Δ/Γ.Γ.Δ.Ε. Διαβάστε προηγούμενη ανάρτησή μας εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!