Παρακαλω περιμένετε...

Οι εφαρμογές του Forin.gr

 • Φορολογικό ημερολόγιο

  Χρησιμοποιήστε το Φορολογικό ημερολόγιο του Forin.gr ενημερωμένο για όλο το 2013, για τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από τις διατάξεις της φορολογίας. Ρυθμίστε τις ειδοποιήσεις για να ενημερώνεστε στο προσωπικό σας e-mail σας για τις προθεσμίες εκπλήρωσης φορολογικών υποχρεώσεων που σας αφορούν.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Ε1 - Οδηγίες συμπλήρωσης της φορολογικής σας δήλωσης (2013)

  Χρησιμοποιήστε τον online οδηγό συμπλήρωσης της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων (Ε1) για το οικονομικό έτος 2013 και προετοιμαστείτε σωστά για την ορθή συμπλήρωση της ίδιας δήλωσης και για τη φετινή χρονιά.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Ε1 - Οδηγίες συμπλήρωσης της φορολογικής σας δήλωσης (2012)

  Χρησιμοποιήστε τον online οδηγό συμπλήρωσης της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων (Ε1) για το οικονομικό έτος 2012 και προετοιμαστείτε σωστά για την ορθή συμπλήρωση της ίδιας δήλωσης και για τη φετινή χρονιά.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Ανάλωση Κεφαλαίου

  Συμπληρώστε σωστά τον Πίνακα Ανάλωσης Κεφαλαίου και χρησιμοποιήστε τον ως συνοδευτικό για τη δικαιολόγηση της διαφοράς μεταξύ δηλωθέντος και τεκμαρτού εισοδήματός σας. Για κάθε πεδίο του πίνακα παρέχονται αναλυτικές οδηγίες που θα σας καθοδηγήσουν στην ορθή συμπλήρωση του

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Ε1 - Οδηγίες συμπλήρωσης της φορολογικής σας δήλωσης (2011)

  Ανατρέξτε στις οδηγίες του Υπουργείου Οικονομικών για τη δήλωση εισοδήματος φυσικών προσώπων για το οικονομικό έτος 2011

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Εκκαθαριστική δήλωση ΦΠΑ - Οδηγίες συμπλήρωσης

  Χρησιμοποιήστε τον online οδηγό συμπλήρωσης της Εκκαθαριστικής Δήλωσης του Φ.Π.Α. (Φ1) για το οικονομικό έτος 2011 και προετοιμαστείτε σωστά για την ορθή συμπλήρωση της ίδιας δήλωσης και για τη φετινή χρονιά.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Υπολογισμός ετησίων αντικειμενικών δαπανών διαβίωσης

  Υπολογίστε το τεκμαρτό σας εισόδημα για το οικονομικό έτος 2012 βάσει των άρθρων 16 και 17 του Κ.Φ.Ε., όπως έχουν τροποποιηθεί με το Ν. 3986/2011. Η εφαρμογή υπολογισμού των τεκμηρίων του Forin.gr αποτελεί μία απλή και εύκολη στη χρήση διαδικτυακή εφαρμογή η οποία ευελπιστούμε ότι θα σας είναι χρήσιμη για δεύτερη συνεχή χρονιά.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Υπολογισμός τεκμαρτού εισοδήματος από τη χρήση αυτοκίνητων

  Υπολογίστε το ετήσιο τεκμαρτό εισόδημα με το οποίο θα επιβαρυνθούν τα στελέχη εταιρειών που χρησιμοποιούν εταιρικά αυτοκίνητα βάσει του άρθρου 45 του Κ.Φ.Ε..

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Υπολογισμός απαιτούμενων αποδείξεων δαπανών

  Υπολογίστε το ποσό των αποδείξεων που θα πρέπει να συγκεντρώσετε μέσα στο έτος 2011 για τη δήλωση εισοδήματός που θα υποβλήθεί το 2012 καθώς και τον επιπλέον φόρο που θα κληθείτε να καταβάλετε εφόσον δεν προσκομίσετε το απαιτούμενο ποσό αποδείξεων δαπανών.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Υπολογισμός Περαίωσης ν. 3888/2010

  Υπολογίστε το ποσό που απαιτείται προκειμένου να περαιωθούν οι εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις σας για τα έτη 2000-2009, σύμφωνα με το Ν. 3888/2010.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Μηχανή αναζήτησης φορολογίας

  Χρησιμοποιηστε την πιο πλήρη και εξελιγμένη μηχανή αναζήτησης. Αναζήτηστε στη βάση δεδομένων του Forin.gr τις αποφάσεις και εγκυκλίους (ΠΟΛ) του Υπουργείου Οικονομικών, νόμους, φορολογικά Θέματα, ερωτήσεις και άλλα.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Αναζήτηση ΚΑΔ

  Αναζητήστε την Ονοματολογία των Κωδικών Αριθμών Δραστηριοτήτων πληκτρολογώντας τον Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας ή το επάγγελμα που σας ενδιαφέρει και πατώντας "Αναζήτηση". Η πληροφορία που χρειάζεστε στην οθόνη σας χωρίς καθυστερήσεις.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Δασμολόγιο - Taric

  Αναζητήστε προϊόντα βάσει κωδικού ή ονομασίας στο ολοκληρωμένο δασμολόγιο της Ευρωπαικής Ένωσης (Taric)

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Online έλεγχος ΑΦΜ.

  Ελέγξτε την εγκυρότητα των ελληνικών και των ευρωπαϊκών Αριθμών Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.) στο Forin.gr. Επιβεβαιώστε άμεσα τον Α.Φ.Μ. του συναλλασσόμενου σας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Forin.gr Widgets

  Είστε διαχειριστής ιστοσελίδας/blog και θέλετε να ενημερώνετε καθημερινά τους επισκέπτες σας για όλες τις φορολογικές εξελίξεις; Το Forin.gr σας δίνει τη δυνατότητα αυτή με τα νέα Forin.gr widgets!

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Φορολογικά έντυπα

  Αναζητήστε στη βάση του Forin.gr τα φορολογικά έντυπα που χρειάζεστε. Τα έντυπα είναι κατηγοριοποιημένα ανά φορολογικό αντικείμενο (Φορολογία Εισοδήματος, Κ.Β.Σ., Φ.Π.Α., Μητρώο, κ.λπ.).

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Το Forin.gr στο iPhone

  Το Forin.gr ήρθε στην οθόνη του iPhone σας. Κατεβάστε την εφαρμογή από το App Store και ενημερωθείτε από το αγαπημένο σας κινητό για όλη την ελληνική φορολογική νομοθεσία καθώς και για όλη την τρέχουσα οικονομική ειδησιογραφία!

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Δελτίο ισοτιμιών αναφοράς ΕΚΤ

  Περιλαμβάνει τις ισοτιμίες 34 νομισμάτων έναντι του ευρώ, όπως αυτές ανακοινώνονται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ