Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΤΑΙΠΕΔ: 9 Διαγωνισμοί έως τέλος Ιουνίου

Τους στόχους για την πραγματοποίηση αποκρατικοποιήσεων, ως το τέλος Ιουνίου, περιγράφει στη νέα τριμηνιαία του έκθεση το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου . Σύμφωνα με αυτήν, αναμένεται η πρόσληψη συμβούλων για 6 από τα έργα του 2012 και 2013.

Το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων για το δεύτερο τρίμηνο του έτους περιλαμβάνει 9 κινήσεις: Την αξιοποίηση 28 κτηρίων , το 35% των ΕΛΠΕ , το 29% του ΟΠΑΠ, το 74% της ΕΥΑΘ, την πώληση της ΛΑΡΚΟ, την παραχώρηση της Εγνατίας Οδού, μίας σειράς λιμανιών και μαρίνων, την πώληση του 61% των μετοχών της ΕΥΔΑΠ και του 90% των ΕΛΤΑ.

Στην ίδια έκθεση επισημαίνεται ότι προσλήφθηκε η εταιρεία Hill+Knowlton Strategies ως εκπρόσωπος επικοινωνίας με το εξωτερικό με σύμβαση ενός έτους αλλά και της MRB με στόχο την διενέργεια πανελλαδικών δημοσκοπήσεων για το πως βλέπουν οι πολίτες τις αποκρατικοποιήσεις.

Πηγή: Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης – Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!