Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Οποιαδήποτε λύση θα διατηρεί και θα βελτιώνει το σημερινό επίπεδο της περιουσίας των ελληνικών ασφαλιστικών ταμείων δηλώνει ο Βενιζέλος

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επαναλαμβάνω αυτό που είπα και χθες κατά τη διάρκεια αναλυτικής συνομιλίας μου με Έλληνες δημοσιογράφους: Οποιαδήποτε λύση για τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του δημοσίου χρέους θα συνοδεύεται από μέτρα που όχι απλώς διατηρούν, αλλά βελτιώνουν αισθητά το σημερινό επίπεδο της περιουσίας των ελληνικών ασφαλιστικών ταμείων. Για τον σκοπό αυτό, η Κυβέρνηση έχει σχεδιάσει και είναι αποφασισμένη να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα κοινωνικής και ασφαλιστικής πολιτικής. Άρα, με τον τρόπο αυτό δίνεται πλήρης απάντηση στη γνήσια ανησυχία των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων.

Όσοι, όμως, επιχειρούν να κρύψουν πίσω από την δήθεν ανησυχία τους για τα ασφαλιστικά ταμεία, την ανησυχία τους για τον τρόπο με τον οποίο θα διαμορφωθούν οι μετοχικές σχέσεις στις τράπεζες, μετά την επανακεφαλαιοποίηση και την πλήρη εξυγίανσή τους, ας μη συνεχίζουν να καλλιεργούν αυτό το επιχείρημα γιατί δεν τους οδηγεί πουθενά. Είναι άλλο οι βασικοί μέτοχοι των τραπεζών και άλλο οι εργαζόμενοι, οι ασφαλισμένοι και οι συνταξιούχοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!