Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Επιμένει στη λύση 'ευρωομόλογο' ο Τζουλιάνο Αμάτο

Απαράδεκτη χαρακτήρισε την συμπεριφορά των ευρωπαίων εταίρων προς την Ελλάδα, αναφορικά με την υπόθεση του δημοσίου χρέους, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας καθηγητής Τζουλιάνο Αμάτο. Έχει διαρραγεί η αρχή της κοινοτικής αλληλεγγύης, τόνισε, και η μόνη ενδεδειγμένη λύση είναι η έκδοση ευρωομολόγων.

Τα παραπάνω δήλωσε στη διεθνή συνάντηση επιστημόνων και πολιτικών από όλη την Ευρώπη με θέμα «Η κρίση χρέους κρατών της Ευρωζώνης και η μετεξέλιξη των θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης» που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του στις 8 και 9 Ιουλίου στη Βαλέτα της Μάλτας από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου (EPLO).

Μεταξύ των ομιλητών ήταν ο υπουργός Οικονομικών της Μάλτας κ. Τόνιο Φενέκ, ο σκιώδης υπουργός Οικονομικών κ. Σαρλ Μανιόν ενώ την κεντρική ομιλία που αφορούσε την Ελλάδα έκανε ο καθηγητής Γιάννης Δρόσος.

Την εκδήλωση φιλοξένησε στο Παλάτι των Ιπποτών ο πρόεδρος της Βουλής της Μάλτας καθηγητής Μάϊκλ Φρέντο, ενώ την επιστημονική ευθύνη είχε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Ρώμης Τζούλιο Ναπολιτάνο, γιός του Προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας. Μεταδόθηκε ζωντανά από το κανάλι της Βουλής και παρακολούθησαν ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας της Μάλτας κ. Έντι Φενέκ Αντάμι πολλοί αξιωματούχοι, πρέσβεις κλπ.

Πηγή: Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης – Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!