Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Αποφάσεις - Εγκύκλιοι

Δ.Κ.Π. 0002755 ΕΞ 2016 Καθορισμός της διαδικασίας παροχής της ψηφιακής υπηρεσίας χορήγησης υποτροφιών από τα έσοδα των κοινωφελών περιουσιών που υπάγονται στην άμεση διαχείριση του Υπουργείου Οικονομικών.

Αριθ. Δ.Κ.Π. 0002755 ΕΞ 2016

ΦΕΚ Β 500/29-2-2016

Καθορισμός της διαδικασίας παροχής της ψηφιακής υπηρεσίας χορήγησης υποτροφιών από τα έσοδα των κοινωφελών περιουσιών που υπάγονται στην άμεση διαχείριση του Υπουργείου Οικονομικών.

ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις:
α) Του Ν. 1558/1985 (ΦΕΚ 137/Α΄) «Κυβέρνηση και Κυβερνητικά όργανα» όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. β) Του άρθρου 38 του Ν. 4182/2013 (ΦΕΚ 185/Α΄) «Κώδικας Κοινωφελών Περιουσιών, Σχολαζουσών Κληρονομικών και λοιπές διατάξεις» όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
2. Το Π.δ. 63/2005 (ΦΕΚ 98/Α΄) «Κωδικοποίηση της νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα Κυβερνητικά όργανα».
3. Το Π.δ. 111/2014 (ΦΕΚ 198/Α΄) «Οργανισμός του Υπουργείου Οικονομικών».
4. To Π.δ. 114/2014 (ΦΕΚ 181/Α΄) «Οργανισμός του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων».
5. Της υπ’ αριθμ. Υ14/3−10−2015 (ΦΕΚ 2144/Β΄) απόφασης του Πρωθυπουργού αναφορικά με την ανάθεση αρμοδιοτήτων στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών.
6. Της υπ’ αριθμ. Υ27/8−10−2015 (ΦΕΚ 2168/Β΄) απόφασης του Πρωθυπουργού αναφορικά με την ανάθεση αρμοδιοτήτων στην Αναπληρώτρια Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
7. Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της παρούσας δεν προκύπτει δαπάνη για τον κρατικό προϋπολογισμό, αποφασίζουμε:

Τη διαδικασία παροχής της ψηφιακής υπηρεσίας χορήγησης υποτροφιών από τα έσοδα των κοινωφελών περιουσιών που υπάγονται στην άμεση διαχείριση του Υπουργείου Οικονομικών ως ακολούθως:

Η ψηφιακή υπηρεσία διατίθεται από την διαδικτυακή πύλη της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών www.1.gsis.gr/gspp/portal/el. Οι ενδιαφερόμενοι αναζητούν τις προκηρύξεις για την χορήγηση των ως άνω υποτροφιών στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων www.minedu.gov.gr και στην παραπάνω ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας.

Οι ενδιαφερόμενοι με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας υποβάλλουν αίτηση στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας (Ψ.Υ.ΔΗ. ΠΕ.Ε.Κ.) και πρέπει να είναι πιστοποιημένοι χρήστες του Taxisnet. Στην περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι είναι ανήλικοι την αίτηση υποβάλλουν οι έχοντες την γονική μέριμνα ή και την επιμέλεια του ανηλίκου. Η διαδικασία υποβολής αιτήματος έχει ως ακολούθως:

Οι ενδιαφερόμενοι εισέρχονται στην ψηφιακή υπηρεσία χορήγησης υποτροφιών Άμεσης Διαχ/σης ΥΠΟΙΚ μέσω της ιστοσελίδας της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας ακολουθώντας τη διαδρομή: Ψηφιακές Υπηρεσίες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!