Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Αποφάσεις - Εγκύκλιοι

ΠΟΛ. 1262/29-12-2014 Διαδικασία επιβολής κυρώσεων για παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορά στον αιγιαλό, την παραλία, τη θάλασσα, τον πυθμένα και τη ζώνη λιμένα.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 
ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ 
ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ 
& ΚΟΙΝ/ΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ 
Δ/ΝΣΗ ΔΗΜ. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ 
Ταχ. Δ/νση : Κολωνού 2 
Ταχ. Κωδ. : 10437 - ΑΘΗΝΑ 
Πληροφ. : Κανελλάκη Μ. 
Τηλέφωνο : 210 – 5233283 
FAX : 210 - 5237417 

ΑΔΑ: ΒΜ6ΡΗ-ΛΕ7

ΕΠΕΙΓΟΝ 

Αθήνα 29 Δεκεμβρίου 2014 

ΠΟΛ. 1262 

Αρ. Πρωτ. ΔΔΠ 205A ΕΞ2014 

Προς 
ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

ΘΕΜΑ : Διαδικασία επιβολής κυρώσεων για παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορά στον αιγιαλό, την παραλία, τη θάλασσα, τον πυθμένα και τη ζώνη λιμένα. 

ΣΧΕΤ. : Το υπ΄ αριθ. 511.24/2014/Αρ. Σχεδίου: 4430/24-10-2014 έγγραφο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου 

Σας διαβιβάζουμε, για ενημέρωση σας, το πιο πάνω σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, το οποίο αφορά την αρμοδιότητα αστυνόμευσης του αιγιαλού, της παραλίας, της θάλασσας, του πυθμένα και της ζώνης λιμένα για την εκτέλεση παρανόμων έργων και παρακαλούμε σε περίπτωση που διαπιστώνονται αυθαίρετες επεμβάσεις στους εν λόγω κοινόχρηστους χώρους από τα Αυτοτελή Γραφεία Δημόσιας Περιουσίας αρμοδιότητάς σας, να ενημερώνονται σχετικά οι οικείες Λιμενικές Αρχές. 

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, στο οποίο κοινοποιείται το παρόν, παρακαλείται να ενημερώσει τις Λιμενικές Αρχές ότι σε περίπτωση που διαπιστώνονται σχετικές παραβάσεις, μετά την ισχύ των διατάξεων της υποπερίπτωσης (αα΄) της περ. β΄ , της παρ. 5, του άρθρου 105, του Π.Δ.111/2014 (178 Α΄) «Οργανισμός του Υπουργείου Οικονομικών», θα πρέπει άμεσα να ενημερώνονται, αντίστοιχα, οι κατά τόπους Περιφερειακές Διευθύνσεις Δημόσιας Περιουσίας, προκειμένου να προβούν στην προβλεπόμενη από την κείμενη νομοθεσία λήψη μέτρων προστασίας των παραπάνω χώρων, για την διασφάλιση της κοινοχρησίας και των δικαιωμάτων του Δημοσίου. 

Ακριβές Αντίγραφο 
Ο/Η Προϊστάμενος-η του Αυτοτελούς Τμήματος Διοίκησης 
Ο Γενικός Διευθυντής 
Κ. Μασούρας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!