Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Forin.gr

Δημοσιεύτηκε ο Ν. 4303/2014 & ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κωδικοποίησης των νόμων της βάσης νομοθεσίας του Forin.gr Analysis.

Σας ενημερώνουμε ότι προστέθηκε στη βάση Φορολογικής Νομοθεσίας του Forin.gr o Ν. 4303/2014 (ΦΕΚ Α 231/17-10-2014) "Κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσα ρύθμιση για την αναπλήρωση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων λόγω πρόωρης λήξης της θητείας του» (Α΄ 136) και άλλες διατάξεις."

Ο νόμος αυτός περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, διατάξεις για τη μεσολάβηση και τη διαιτησία συλλογικών διαφορών εργασίας καθώς και αντικατάσταση των διατάξεων του άρθρου 27Α του  Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (Ν. 4172/2013) περί αναβαλλόμενης φορολογικής απαίτησης.

Δείτε το Ν. 4303/2014 (ΦΕΚ Α 231/17-10-2014) "Κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσα ρύθμιση για την αναπλήρωση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων λόγω πρόωρης λήξης της θητείας του» (Α΄ 136) και άλλες διατάξεις." όπως δημοσιεύτηκε, εδώ.

Παράλληλα, καταχωρήθηκαν οι μεταβολές που επέφερε ο νόμος αυτός στους κωδικοποιημένους νόμους της βάσης Φορολογικής Νομοθεσίας του Forin.gr καθώς και οι σχετικές διατάξεις αυτού και με τον τρόπο αυτό, όλοι οι νόμοι της βάσης Φορολογικής Νομοθεσίας του Forin.gr  είναι ενημερωμένοι, ακριβώς όπως ισχύουν, μετά και τη δημοσίευση του νόμου αυτού.

Οι συνδρομητές του Forin.gr Analysis μπορούν να δουν τις αλλαγές που επέφερε ο νόμος αυτός με ένα κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Μάθετε περισσότερα για τη συνδρομητική τράπεζα φορολογικής πληροφόρησης του Forin.gr εδώ.

Υπενθυμίζουμε ότι οι συνδρομητές του Forin.gr Analysis έχουν τη δυνατότητα να δουν αναλυτικά όλες τις αλλαγές που είτε έχουν πραγματοποιηθεί σε κάποιο νόμο (βλ. στην εικόνα A) είτε έχουν πραγματοποιηθεί από κάποιο νόμο (βλ. στην εικόνα B), πατώντας στον αντίστοιχο σύνδεσμο, όπως, ενδεικτικά, φαίνεται στην ακόλουθη εικόνα:

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι η πρόσβαση στους νόμους της βάσης Φορολογικής Νομοθεσίας του Forin.gr μπορεί να πραγματοποιηθεί από την κεντρική σελίδα της Φορολογικής Νομοθεσίας του Forin.gr, απ' όπου είστε σε θέση να εντοπίσετε, βάσει αντικειμένου, το νόμο που αναζητάτε πατώντας στο αντίστοιχο θεματικό εξώφυλλο. Ο αναγνώστης, με τον τρόπο αυτό, δε χρειάζεται να θυμηθεί τον αριθμό του νόμου, αλλά μπορεί να οδηγηθεί σε αυτόν από το αντικείμενο για το οποίο ενδιαφέρεται.  Έτσι, για παράδειγμα, αν αναζητάτε το νόμο για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων, αρκεί να εντοπίσετε ανάμεσα στα εξώφυλλα τη "Φορολογία Ακινήτων" και να μεταβείτε ακολούθως με ένα κλικ στο νόμο που σας ενδιαφέρει. Χαρακτηριστική η ακόλουθη εικόνα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!