Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

taxis net

Καλημερα σας, Στην περσινη μου δήλωση εμφανιζόμουν ως φιλοξενούμενη, το ίδιο θελω να εμφανιστώ και φέτος.
Ωστόσο, δοκιμαζοντας να δηλώσω τη δωρεάν παραχώρηση κατοικίας για να δω αν το υπόλοιπο θα είναι χρεωστικό ή όχι, συμπλήρωσα τον πίνακα 5.1 με τα στοιχεία της κύριας κατοικίας και τη δωρεάν παραχώρηση.Προσπαθώ τώρα πατώντας το κίτρινο πλαίσιο να σβήσω ό,τι έγραψα και να εμφανίσω την εικόνα της περσινής δήλωσης, αλλά δεν τα καταφέρνω, τι πρέπει να κάνως Ευχαριστώ εκτων προτέρων.

  • 2 Απαντήσεις

Καλησπέρα,
Αφού περάσετε στο εσωτερικό του κίτρινου πλαισίου, θα ξετσεκάρετε την ένδειξη της "κύριας κατοικίας" που βρίσκεται στις τελευταίες στήλες της σειράς του ακινήτου. Ακολούθως κάνετε "μεταφορά στη δήλωση".

Δυστυχώς δεν τα καταφερνω να κάνω αυτό που με συμβουλεύετε, καθώς μόλις πατώ στο κιτρινο πλαίσιο, αμεσως ανοιγει 1 μικρο πινακακι που μου λεει:επιλέξτε την εμφανιση των ακινητων σας με βάση το Ε9 ή με βαση την περσινή σας δήλωση.Παταω το δεύτερο, αλλα δεν γίνεται τίποτα. Πατησα και ακύρωση εγγραφής, παλι τιποτα.Το μεταφορά στη δήλωση ειναι μόνιμα τσεκαρισμένο.Το κουτακι τελευταίες στηλες κυρια κατοικια ειναι ξετσεκαρισμένο.Εγώ τα εσβησα ολα και τα τετραγωνικα και τον αριθμό παραχής ρεύματος.Δεν γίνεται τίποτα. Δεν ξερω πού κάνω το λάθος!

George D 10/07/2017 12:28:43

Θα συμπλήρωνα στην απάντησή μου, ότι θα πρέπει να επιμείνετε ίσως στην επανάληψη της ένδειξης "μεταφορά στη δήλωση" (μετά το ξετσεκάρισμα της κύριας κατοικίας), συμβαίνει μερικές φορές. Ωστόσο, με τους πολλούς διαδοχικούς χειρισμούς που κάνατε, μάλλον θα χρειαστεί καθοδήγηση βήμα-βήμα, με την έννοια ότι "αυτό εμφανίζεται" - "αυτόν τον χειρισμό πρέπει να κάνω".

Προσθέστε τη δική σας απάντηση