Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Φορολογία εισοδήματος

νέα ερώτηση

Τεκμαρτο εισόδημα ιδιοκατοικησης-φιλοξενια

εχουμε  μια εξοχικη μονοκατοικια114τμ(αντικειμενικη κατω των 2500 Ευρω) την οποια περισυ την δηλωσα ως κυρια με 12μηνη ιδιοκατοικηση,(αλλο σπιτι δεν εχουμε) ομως ολο το 2011για λογους υγειας μετακομισαμε και μας φιλοξενει η κορη μας στο ιδιοκτητο διαμερισμα της 100 τμ(αντικ. κατω των 2500 ευρω) Η κορη μας δημοσιος υπαλληλος αποσπαστηκε τον σεπτεμβριο σε νησι,ετσι η ιδια εμενε 8 μηνες στο διαμερισμα της και 4 μηνες στο νησι φιλοξενουμενη και εκεινη σε δευτερευουσα κατοικια φιλης της 75τμ(αντικ. κατω των 2500 ευρω)
Παρακαλω πειτε μου που πρεπει,και τι πρεπει να γραψουμε στις δηλωσεις μας τοσο εμεις(ανω των 70 χρονων) οσο και η κορη μας και αν ειναι δυνατον τα τεκμαρτα ποσα( η οπως αλλιως λεγονται) απο ιδιοκατοικηση η απο φιλοξενια που θα μας επιβαρυνουν.
Σας ευχαριστω

  • 1 Απάντηση

και επι πλεον πως θα χαρακτηρισθουν και η εξοχικη που επειδη δεν υπαρχει αλλο σπιτι την χαρακτηρισα περισυ ως κυρια  και πως της κορης μου που φιλοξενουμαστε..αλλα και η κορη μου πως θα χαρακτηρισει το σπιτι της ως κυρια κατοικια για 8 μηνες?

Προσθέστε τη δική σας απάντηση