Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Εργασίας

ΕΦΚΑ 38301/2024 Συμμετοχή σε επιμορφωτικά προγράμματα του ΙΝΕΠ του ΕΚΔΔΑ των Προϊσταμένων των Γενικών Διευθύνσεων, των Προϊσταμένων των ΠΥΣΥ και του/ης Συντονιστή/ριας ΚΕΑΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ &
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
e-ΕΦΚΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ
ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ,
ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΣΤΕΓΑΣΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ
Ταχ. Δ/νση : Ακαδημίας 58
Ταχ. Κώδικας : 10679 Αθήνα
Πληροφορίες : Παραλαίμου Χρ.
Τηλέφωνο : 210 3676902
E-mail : tm.proggr.ekp@efka.gov.gr

ΑΔΑ: 9ΟΡΓ46ΜΑΠΣ-297

ΓΕΝΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Αρ. Πρωτ.: 38301

Προς: Ως ο συν/νος Πίνακας Διανομής

ΘΕΜΑ: «Συμμετοχή σε επιμορφωτικά προγράμματα του ΙΝΕΠ του ΕΚΔΔΑ των Προϊσταμένων των Γενικών Διευθύνσεων, των Προϊσταμένων των ΠΥΣΥ και του/ης Συντονιστή/ριας ΚΕΑΟ»

Σχετ.: Η υπ' αριθμ. 29/2023 Εγκύκλιος της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης

Η αρμοδιότητα του Διοικητή του e-ΕΦΚΑ να αποφασίζει για τη συμμετοχή του προσωπικού σε προγράμματα εκπαίδευσης, ενημέρωσης ή επιμόρφωσης (Ν.4892/2022, άρθρο 5, παρ.3) μεταβιβάστηκε με την υπ' αριθ. 283903/17.6.2022 απόφασή του (ΦΕΚ 3305/τ.Β'/28.06.2022) στον/ην Προϊστάμενο/η της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης, Τεχνικών Υπηρεσιών και Στέγασης.

Σύμφωνα με την υπ' αριθ. 29/19.4.2023 εγκύκλιο της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, προκειμένου να εξεταστεί οποιοδήποτε αίτημα συμμετοχής σε επιμορφωτικά προγράμματα του ΙΝΕΠ του ΕΚΔΔΑ από τον/ην Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης απαιτείται να έχει γνωμοδοτήσει σχετικά ο/η αρμόδιος/α Προϊστάμενος/η του/ης αιτούντος/ουσας υπαλλήλου.

Στην ίδια εγκύκλιο ορίζεται ότι αρμόδιος/α Προϊστάμενος/η για τη γνωμοδότηση, δηλαδή τη διατύπωση σύμφωνης ή μη σύμφωνης γνώμης για την απουσία από την Υπηρεσία λόγω συμμετοχής σε επιμορφωτικό πρόγραμμα του ΙΝΕΠ του ΕΚΔΔΑ για τους/ις Προϊστάμενους/ες των Γενικών Διευθύνσεων ή των ΠΥΣΥ ή των Αυτοτελών Διευθύνσεων της Διοίκησης είναι ο Διοικητής.

Εφεξής η παραπάνω οδηγία τροποποιείται και πλέον σχετικά με την απουσία από την Υπηρεσία για λόγους επιμόρφωσης στο ΙΝΕΠ του ΕΚΔΔΑ γνωμοδοτεί:

α) για τους/ις Προϊστάμενους/ες των Γενικών Διευθύνσεων ο αρμόδιος Υποδιοικητής,

β) για τους/ις Προϊστάμενους/ες των ΠΥΣΥ ο/η Προϊστάμενος/η της Γενικής Διεύθυνσης Υπηρεσιών και Διαχείρισης Λειτουργίας.

Για τους/ις Προϊστάμενους/ες των Αυτοτελών Διευθύνσεων της Διοίκησης εξακολουθεί να ισχύει η οδηγία της υπ' αριθ. 29/19.4.2023 εγκυκλίου και για την απουσία τους από την Υπηρεσία για λόγους επιμόρφωσης στο ΙΝΕΠ του ΕΚΔΔΑ γνωμοδοτεί ο Διοικητής.

Τέλος, για την απουσία από την Υπηρεσία του/ης Συντονιστή/ριας του ΚΕΑΟ για λόγους επιμόρφωσης στο ΙΝΕΠ του ΕΚΔΔΑ γνωμοδοτεί ο αρμόδιος Υποδιοικητής.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ e-ΕΦΚΑ

Δρ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΡΒΕΡΗΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!