Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Αποφάσεις - Εγκύκλιοι

ΠΟΛ. 1098/16-9-2004 Αποστολή υποδείγματος απογραφικού δελτίου

ΥΠΟΙΚ 1071151/6654/Α00010/ ΠΟΛ. 1098/16-9-2004

ΘΕΜΑ: Αποστολή υποδείγματος απογραφικού δελτίου.

Στα πλαίσια του έργου της η Επιτροπή Μελέτης Θεμάτων Δημόσιας Περιουσίας αρμοδιότητα του Υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών, που συστάθηκε με την υπ΄ αριθ. 1068211/823/Α0006/27-8-04 απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών δημοσίων και ανταλλαξίμων κτημάτων και την παραπέρα κατηγοριοποίησή τους προκειμένου να σχηματίσει σαφή αντίληψη για την πραγματική τους κατάσταση και στη συνέχεια να υποβάλει στην Πολιτική Ηγεσία τεκμηριωμένη εισήγηση για την διαχείριση τους ή την αξιοποίηση τους με τον προσφορότερο και πλέον επωφελή για το δημόσιο τρόπο.

Κατόπιν αυτού σας στέλνουμε υπόδειγμα απογραφικού δελτίου το οποίο θα συμπληρωθεί στις αντίστοιχες ενδείξεις του για κάθε ένα δημόσιο ή ανταλλάξιμο κτήμα. Πλέον αυτού σας στέλνουμε και υπόδειγμα συγκεντρωτικού απογραφικού δελτίου το οποίο επίσης θα συμπληρωθεί στις αντίστοιχες ενδείξεις του.

Τονίζεται ιδιαίτερα ότι το συγκεκριμένο έργο θεωρείται από υπηρεσιακής πλευράς ως υψίστης σημασίας γι΄ αυτό και πρέπει να αντιμετωπισθεί με την πλήρη και υπεύθυνη κινητοποίηση ολόκληρου του δυναμικού σας έτσι ώστε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να τροφοδοτήσουμε την Επιτροπή με πρόσφατα και βέβαια στοιχεία.

Τα απογραφικά δελτία (ατομικά και συγκεντρωτικά) θα πρέπει να αποσταλούν συμπληρωμένα στην Υπηρεσία μας το αργότερο μέχρι 15.10.2004.

Ακριβές αντίγραφο Ο Γενικός Διευθυντής Η Προϊσταμένη της Γραμματείας Σπύρος Ι. Στάθης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!