Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΣτΕ Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της ολομέλειας για την εκδίκαση της αίτησης ακύρωσης κατά των εφαρμοστικών ερμηνευτικών διατάξεων του νόμου Κατρούγκαλου

«Η συνεδρίαση της ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που είχε προσδιοριστεί για τις 7 Απριλίου 2017, αναβλήθηκε για τις 2 Ιουνίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9:30 το πρωί», επισημαίνει το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων. Όπως υπενθυμίζει, τότε θα εκδικαζόταν η από 18/07/2016 κατατεθείσα από το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων αίτηση ακύρωσης κατά των εφαρμοστικών ερμηνευτικών διατάξεων και των υπουργικών αποφάσεων του ν. 4387/16 (νόμος Κατρούγκαλου), ο οποίος αναφέρεται στον επανυπολογισμό των κύριων συντάξεων, στον επανυπολογισμό-αναπροσαρμογή των επικουρικών συντάξεων, καθώς και στην περικοπή άνω των 1.300 ευρώ μικτών αποδοχών κύριων και επικουρικών συντάξεων.

Το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων καλεί σε νέο ραντεβού τους συνταξιούχους έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας, στις 2 Ιουνίου, στις 9:00.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!