Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Μάρδας Η σημασία των διεθνών λογιστικών προτύπων για το Δημόσιο

Στα οφέλη των διεθνών λογιστικών προτύπων για τη διαφάνεια και την αξιοπιστία των δημόσιων οικονομικών αναφέρθηκε από το βήμα του 17ου συνεδρίου του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΣΟΕΛ) ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις, Δημήτρης Μάρδας.

Στην ομιλία του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην εισαγωγή των διεθνών λογιστικών προτύπων στο Δημόσιο και στις δράσεις που είχαν ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Σε αυτό το πλαίσιο, ανέλυσε τη σημασία των διεθνών λογιστικών προτύπων για τη λειτουργία του ελληνικού Δημοσίου.

Παράλληλα, ο υφυπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε και στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Αμμάν, επισημαίνοντας το ενδιαφέρον των Ιορδανών για τη διοργάνωση επιχειρηματικής αποστολής από Ιορδανούς επιχειρηματίες κατά τη διάρκεια της Μεικτής Διυπουριγικής Ελλάδας-Ιορδανίας, που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα.

Αμέσως μετά την ομιλία του στο συνέδριο του ΣΟΕΛ, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, ο κ. Μάρδας συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχάνων και Αθηνών και Πειραιώς (ΣΒΑΠ). Σε παρέμβασή του, αναφέρθηκε στην πολιτική προώθησης των εξαγωγών και στην ανάγκη επενδύσεων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!