Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

ΓΓΠΣ : Εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των κεντρικών υπολογιστικών υποδομών του Υπουργείου Οικονομικών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & 
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ 

Αθήνα, 9 Οκτωβρίου 2015 

Εργασίες Συντήρησης και Αναβάθμισης των Κεντρικών Υπολογιστικών Υποδομών του Υπουργείου Οικονομικών 

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων & Διοικητικής Υποστήριξης προχωρά στην υλοποίηση σημαντικών έργων αναβάθμισης και επέκτασης των πληροφοριακών συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών. 

Στο πλαίσιο της πολιτικής αυτής, θα πραγματοποιηθούν σχετικές εργασίες στις υπολογιστικές υποδομές της. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015, από τις 07:00 έως τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα 7 - 8 Νοεμβρίου και 14 -15 Νοεμβρίου 2015. Κατά τη διάρκεια των εργασιών αυτών, δεν θα είναι προσβάσιμα τα portals www.gsis.gr και www.minfin.gr και κατά συνέπεια δεν θα είναι διαθέσιμες και οι αντίστοιχες εφαρμογές του Υπουργείου. 

Οι προγραμματισμένες εργασίες αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού δράσεων που χρηματοδοτούνται με πόρους του ΕΣΠΑ και του Υπουργείου Οικονομικών και αφορούν στην ανάπτυξη και παραγωγική λειτουργία DATA CENTER και GCLOUD. Πρόκειται για θεμέλιες δράσεις για την εξέλιξη των πληροφοριακών υποδομών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων & Διοικητικής Υποστήριξης, η οποία θα αποκτήσει την υπολογιστική υποδομή για την υποστήριξη της λειτουργίας όλων των πληροφοριακών συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών για την επόμενη δεκαετία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!