Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Διαθέσιμη η εφαρμογή για την υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων. Ενσωμάτωση διατάξεων ν.4330/2015 στην εκκαθάριση

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δ.ΗΛΕ.Δ. Γ.Γ.Δ.Ε. στην ιστοσελίδα www.gsis.gr, είναι διαθέσιμη η εφαρμογή για την υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων Φ.Ε.Φ.Π. φορολογικού έτους 2014. Παράλληλα, ενσωματώθηκαν οι διατάξεις του ν.4330/2015 στην εκκαθάριση Φ.Ε.Φ.Π. αρχικών & τροποποιητικών δηλώσεων. (Δ.ΗΛΕ.Δ. Γ.Γ.Δ.Ε.). 

Ακολουθεί το επίσημο δελτίο τύπου του Υπουργείου Οικονομικών:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

Αθήνα, 26 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Φ.Ε.Φ.Π. ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014 ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ Ν.4330/2015

Η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου, ενημερώνει ότι η εφαρμογή για την υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων (Φ.Ε.Φ.Π.) φορολογικού έτους 2014 είναι διαθέσιμη, με την ενσωμάτωση στην εκκαθάριση αρχικών και τροποποιητικών δηλώσεων των αλλαγών που επέφεραν στον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος οι διατάξεις του ν.4330/2015.

Όσοι από τους φορολογούμενους εμπίπτουν στις διατάξεις του ν.4330/2015 και έχουν ήδη υποβάλει οριστικά τη δήλωσή τους, μπορούν να υποβάλουν τροποποιητική δήλωση Φ.Ε.Φ.Π.

Επισημαίνουμε τη συμπλήρωση του κωδικού αριθμού [049] με αποδείξεις δαπανών αγοράς αγαθών και παροχής υπηρεσιών (άρθρο 72 Κ.Φ.Ε.) για τις περιπτώσεις φορολόγησης των πραγματικών και τεκμαρτών εισοδημάτων με την κλίμακα που ισχύει για μισθωτή εργασία και συντάξεις (άρθρο 15 Κ.Φ.Ε.).

Υπενθυμίζουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή εμπρόθεσμων αρχικών και τροποποιητικών δηλώσεων Φ.Ε.Φ.Π. είναι η 27η Ιουλίου 2015, σύμφωνα με την ΑΥΟ ΠΟΛ 1130/25.6.2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!