Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Αποφάσεις - Εγκύκλιοι

ΠΟΛ. 1251/4-9-1996 Σχετικά με έκδοση Π.Δ-τος για κατασκευή έργων σε αιγιαλό και θαλάσσιο χώρο

ΥΠΟΙΚ 1099283/6521/Β0010/ΠΟΛ.1251/4.9.1996 Σχετικά με έκδοση Π.Δ/τος για κατασκευή έργων σε αιγιαλό και θαλάσσιο χώρο.

Αρθρο ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Στην υπηρεσία μας πολύ συχνά περιέρχονται φάκελοι, που αφορούν στην κατασκευή έργων στον αιγιαλό και θαλάσσιο χώρο, τα οποία εμπεριέχουν προσχώσεις, προκειμένου να προβούμε στην έκδοση του προβλεπομένου απο το άρθρο 9 του α.ν. 2344/1940 Π.Δ/τος.

Παίρνοντας αφορμή απο το γεγονός ότι οι φάκελοι αυτοί δεν είναι ποτέ συμπληρωμένοι με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία, για την προώθηση απο την Υπηρεσία μας της έκδοσης του πιο πάνω Π.Δ/τος, με αποτέλεσμα να γίνεται άσκοπη αλληλογραφία μεταξύ των υπηρεσιών για τη συμπλήρωσή τους, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Επειδή η πιο πάνω διαδικασία είναι αρκετά χρονοβόρα, να φροντίσετε ώστε από τώρα και στο εξής να γίνεται από την αρμόδια υπηρεσία ολοκληρωμένος έλεγχος των φακέλων, τους οποίους θα στέλνετε σε μας συμπληρωμένους με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία (τεχνικά στοιχεία και σύμφωνες γνώμες όλων των συναρμοδίων υπηρεσιών), εφαρμόζοντας τις οδηγίες που κατά καιρούς σας έχουμε δώσει.

Σημειώνουμε ότι, όταν οι φάκελοι περιέχονται στην υπηρεσία μας, πρέπει να είναι πλήρεις, ώστε να απαιτείται απλά και μόνο ένας τυπικός έλεγχος πριν την έκδοση του Π.Δ/τος, με σκοπό να εξοικονομείται χρόνος και να αποφεύγονται οι καθυστερήσεις, οι οποίες έχουν σαν αποτέλεσμα να χάνονται χρήματα από τα Κοινοτικά Προγράμματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!