Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Δ. Στρατούλης: Δεν κάνουμε πουθενά πίσω στη διαπραγμάτευση, αν πάμε σε ρήξη οι επιπτώσεις θα είναι χειρότερες για τους δανειστές

«Οι δανειστές ζητούν να εφαρμόσουμε τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, αλλά η κυβέρνηση θα καταθέσει την κατάργησή της» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1.
 
Ο κ. Στρατούλης ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υπογραφεί καμία συμφωνία που θα ακυρώνει το πρόγραμμα της κυβέρνησης. «Δεν κάνουμε πουθενά πίσω στη διαπραγμάτευση. Ό,τι έχουμε πει στις προγραμματικές μας δηλώσεις είναι οι κόκκινες γραμμές μας και δεν υποχωρούμε... Οι γραμμές της κυβέρνησης είναι βαθιά κόκκινες» ανέφερε, μεταξύ άλλων.
 
Πάντως, ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων εκτίμησε ότι οι δανειστές θα μας δώσουν ρευστότητα, γιατί «αν πάμε σε ρήξη οι επιπτώσεις θα είναι χειρότερες γι αυτούς».

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!