Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Σε λειτουργία η εφαρμογή Υποβολής Καταστάσεων Συμφωνητικών. Οδηγίες στις "Φορολογικές Δηλώσεις" του Forin.gr

Η Δ.ΗΛΕ.Δ της Γ.Γ.Δ.Ε. ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα www.gsis.gr ότι τέθηκε σε λειτουργία η εφαρμογή υποβολής των Καταστάσεων Συμφωνητικών της παραγράφου 16 του άρθρου 8 του Ν.1882/1990

Στα πλαίσια της ευκολότερης ενημέρωσής σας, συγκεντρώσαμε όλες τις διαθέσιμες οδηγίες σχετικά με την εφαρμογή, στη διαδικτυακή εφαρμογή "Φορολογικές Δηλώσεις" του Forin.gr.

  • Για να συνδεθείτε και να δείτε ΔΩΡΕΑΝ τις οδηγίες για την υποβολή των Καταστάσεων Συμφωνητικών, πατήστε εδώ.
  • Για να εισέλθετε στην εφαρμογή του TaxisNet, πατήστε εδώ.

Η ενότητα «Φορολογικές Δηλώσεις» συμπληρώνει και εμπλουτίζει τις υπηρεσίες που απολαμβάνουν οι συνδρομητές του Forin.gr Analysis παρέχοντας πληροφόρηση για τον ακριβή τρόπο συμπλήρωσης των φορολογικών δηλώσεων ανά κωδικό. Οι οδηγίες συμπλήρωσης των δηλώσεων προκύπτουν βάσει της νομοθεσίας, των υπουργικών αποφάσεων, των εγκυκλίων ή των οδηγιών του Υπουργείου Οικονομικών και παρουσιάζονται, έπειτα από επεξεργασία και επικαιροποίηση από τους συντελεστές του Forin.gr, σε μία πρωτοποριακή ηλεκτρονική εφαρμογή, ιδιαίτερα απλή στη χρήση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!