Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Forin.gr

Δωρεάν (μέχρι 19.12) η επικαιροποιημένη εφαρμογή του Forin.gr Analysis για το Ε9

Το Forin.gr και οι συντελεστές του, στα πλαίσια της συνεχούς κάλυψης των αναγκών ενημέρωσης των συνδρομητών του, σας ενημερώνουν ότι επικαιροποιήθηκε η εφαρμογή για το Ε9, σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες του Υπουργείου Οικονομικών.

Η εφαρμογή θα παραμείνει ανοικτή για το σύνολο των χρηστών του Forin.gr μέχρι 19.12.2014. Για να συνδεθείτε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή μέχρι 19.12.2014, προϋπόθεση αποτελεί η ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σας και η σύνδεσή σας στο Forin.gr (εγγραφείτε εδώ). Από την ημερομηνία αυτή και μετά, η εφαρμογή αυτή (και όποια μεταγενέστερη ενημέρωσή της) θα είναι διαθέσιμη μόνο για τους συνδρομητές της Τράπεζας Φορολογικής Πληροφόρησης του Forin.gr Analysis.

Στην εφαρμογή αυτή, μπορείτε να πληροφορηθείτε τον ακριβή τρόπο συμπλήρωσης του Ε9 ανά στήλη, να ανατρέξετε στη σχετική νομοθεσία, στις σχετικές αποφάσεις και εγκυκλίους του Υπουργείου Οικονομικών και να προετοιμαστείτε για την ορθή συμπλήρωση και υποβολή της δήλωσης στοιχείων ακινήτων. 

Ακολουθεί ένας σύντομος οδηγός - παρουσίαση της εφαρμογής.

Μεταβείτε στην κεντρική σελίδα της εφαρμογής, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο (προσοχή: απαιτείται σύνδεση). 

Είσοδος στην εφαρμογή

 

Η πλοήγηση στην εφαρμογή μπορεί να πραγματοποιηθεί από την κεντρική σελίδα της εφαρμογής (επιλέγοντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο που σας ενδιαφέρει), από τα περιεχόμενα που βρίσκονται πάνω δεξιά στις επιμέρους σελίδες της εφαρμογής, καθώς και μεταξύ προηγούμενου και επόμενου πίνακα.

Έχοντας μεταβεί στον πίνακα που σας ενδιαφέρει, μετακινήστε τον κέρσορα του ποντικιού σας πάνω από το πεδίο για το οποίο επιθυμείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.

Παρατηρήστε ότι, μετακινώντας τον κέρσορα, τα πεδία της δήλωσης γίνονται κίτρινα.

Επιλέγοντας το πεδίο που σας ενδιαφέρει, ένα παράθυρο ανοίγει στην οθόνη σας με τις οδηγίες για τη σωστή συμπλήρωση της στήλης αυτής. 

Σημειώνουμε ότι υφίσταται επίσης η δυνατότητα να δείτε ταυτόχρονα το σύνολο των πεδίων που περιέχουν οδηγίες πατώντας στο σύνδεσμο, όπως, ενδεικτικά, φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Παράλληλα, για λόγους πληρότητας της ύλης, παρατίθενται στην εφαρμογή συνδέσεις προς τη σχετική νομοθεσία, τις σχετικές αποφάσεις ή εγκύκλιες οδηγίες του Υπουργείου Οικονομικών καθώς και τυχόν συχνές ερωτήσεις του Υπουργείου Οικονομικών που έχουν δημοσιευτεί για το έντυπο αυτό. 

Τελευταία, αλλά, ενδεχομένως, και περισσότερο σημαντική, η προσθήκη δυνατότητας αναζήτησης μεταξύ των πεδίων του Ε9 (αλλά και κάθε εντύπου της ενότητας "Φορολογικές Δηλώσεις". Η προσθήκη αυτή, είμαστε βέβαιοι, ότι θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμη καθώς με μία απλή αναζήτηση λέξης ή φράσης (π.χ. μονοκατοικία), θα οδηγηθείτε στο πεδίο της δήλωσης που υπάρχουν σχετικές οδηγίες. Απλά, πληκτρολογήστε τη λέξη που αναζητάτε στο χώρο της αναζήτησης, όπως ενδεικτικά φαίνεται παρακάτω. 

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή του Forin.gr Analysis για το Ε9, ΔΩΡΕΑΝ, μέχρι 19.12.2014, με την εγγραφή σας στο Forin.gr.

Η ενότητα "Φορολογικές Δηλώσεις" αποτελεί την τέταρτη ενότητα της Τράπεζας Φορολογικής Πληροφόρησης "Analysis" του Forin.gr.

Οι δηλώσεις που αυτή τη στιγμή περιλαμβάνονται είναι οι εξής:

Μάθετε περισσότερα για την Τράπεζα Φορολογικής Πληροφόρησης "Analysis" του Forin.gr εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!