Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

Πρόγραμμα για τη Διαδικτυακή Υπηρεσία ''Βασικά στοιχεία για νομικά πρόσωπα, νομικές οντότητες και φυσικά πρόσωπα, με εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα''

Δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Γ.Γ.Π.Σ. πρόγραμμα- πελάτης για τη διαδικτυακή υπηρεσία "Βασικά στοιχεία για νομικά πρόσωπα, νομικές οντότητες και φυσικά πρόσωπα, με εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα(public)". Μπορείτε να αποθηκεύσετε το πρόγραμμα αυτό στον υπολογιστή σας και με τα στοιχεία εισόδου σας στην εφαρμογή, να πραγματοποιείτε αναζητήσεις Α.Φ.Μ.. Προϋπόθεση αποτελεί σε κάθε περίπτωση η σύνδεσή σας στο Internet, η εγγραφή σας στο TaxisNet και η απόκτηση ειδικών κωδικών πρόσβασης για την εφαρμογή. Δείτε σχετικά τους παρακάτω συνδέσμους.

Νέα Έκδοση (Μάιος 2014)

Υπενθυμίζουμε ότι το Forin.gr έχει δημιουργήσει εφαρμογή - client για τη συγκεκριμένη διαδικτυακή υπηρεσία, την οποία ήδη χρησιμοποιούν επιτυχώς οι συνδρομητές και οι χρήστες του εντελώς δωρεάν.

  • Δείτε την εφαρμογή του Forin.gr εδώ.
  • Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!