Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Απαλλαγή χρήσης φορολογικού μηχανισμού Αποδείξεις παρόχων τηλεπικοινωνιών. Αυτόματων πωλητών έως 31.12.2024

Με την απόφαση Α. 1064/2024 τροποποιήθηκε η απόφαση ΠΟΛ. 1002/31-12-2014 και μεταξύ άλλων με βάση τις αλλαγές που επήλθαν προστέθηκαν δυο νέες περιπτώσεις στις απαλλαγές από την υποχρέωση έκδοσης των σχετικών αποδείξεων πώλησης μέσω φορολογικού ηλεκτρονικού μηχανισμού:

Οι αποδείξεις λιανικών συναλλαγών που εκδίδονται από Παρόχους τηλεπικοινωνιών και αφορούν σε πωλήσεις αγαθών ή παροχή υπηρεσιών, πλην παραστατικών λογαριασμών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Η απαλλαγή παύει αυτοδικαίως για κάθε Πάροχο τηλεπικοινωνιών που λαμβάνει «άδεια καταλληλότητας» λογισμικού ηλεκτρονικής έκδοσης στοιχείων λιανικής πώλησης,

Οι αποδείξεις λιανικών συναλλαγών που εκδίδονται για συναλλαγές που αφορούν σε πωλήσεις αγαθών ή παροχή υπηρεσιών από αυτόματα μηχανήματα - πωλητές, (π.χ. αυτόματοι πωλητές αναψυκτικών, τροφίμων, πλυσίματος αυτοκινήτων, ρούχων κ.λπ.) έως την 31.12.2024.

Δείτε αναλυτικά την απόφαση Α. 1064/2024 και την ΠΟΛ. 1002/31-12-2014 κωδικοποιημένη όπως ισχύει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!