Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΓΓΠΣΨΔ Προγραμματισμένη αναβάθμιση/συντήρηση του Κέντρου Διαλειτουργικότητας

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης (ΓΓΠΣΨΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στην κατεύθυνση συνεχούς βελτίωσης και αναβάθμισης των υποδομών της και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και την Δημόσια Διοίκηση, προχωρά σε περαιτέρω αναβάθμιση της υποδομής των web services  του Κέντρου Διαλειτουργικότητας (ΚΕΔ).  

Ως εκ τούτου την Τρίτη 5/12/2023, από τις 7:00 έως τις 8:00 δεν θα είναι διαθέσιμες όλες οι Διαδικτυακές Υπηρεσίες (web services) του Κέντρου Διαλειτουργικότητας  για λόγους αναβάθμισης/συντήρησης.

Όπως και σε προηγούμενες εργασίες αναβάθμισης/συντήρησης υποδομών, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι εν λόγω εργασίες να ολοκληρωθούν νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα, στο πλαίσιο ελαχιστοποίησης της επίπτωσης από τη μη διαθεσιμότητα των ανωτέρω υπηρεσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!