Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

ΕΥΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

  • Έναρξη
  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ
  • Λήξη
  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ

Αλλαγές νέου Εντύπου Ε3 και Προσαρμογή στα ΕΛΠ - Έντυπα Ε1–Ε2–Ν και Εκπιπτόμενες Δαπάνες

Πότε;  ΤΕΤΑΡΤΗ 21/03/2018 (15:00-21:30) – 6 ώρες και 30 λεπτά
Που;  Στην Αθήνα, σε συνεργαζόμενο ξενοδοχείο που θα βρίσκεται πολύ κοντά στο Μετρό - στάση Ακρόπολης
Εισηγητής: Καλαμαράς Νικόλαος – Ολιγομελές τμήμα!
*  Επωφεληθείτε της Early Bird τιμής, έως και 12/3/18! 
 
 
Απευθύνεται σε:
• Λογιστές, Φοροτεχνικούς
• Προϊσταμένους & Στελέχη Τμημάτων Οικονομικής Δ/νσης και Λογιστηρίων,
• Νέους Λογιστές και
• Φοιτητές
 
Σκοπός προγράμματος:
Στο σεμινάριο θα γίνει ανάλυση στη συμπλήρωση του νέου εντύπου Ε3 για το φορολογικό έτος 2017 καθώς και του προσαρτήματός του (έντυπο φορολογικής αναμόρφωσης). Επίσης αναφορά στα φορολογικά έντυπα Ε1 + Ε2 + Ν και όλες τις αλλαγές φορολογίας εισοδήματος για φυσικά πρόσωπα και νομικά πρόσωπα-οντότητες
 
Θεματολογία Προγράμματος:
Ποιο συγκεκριμένα θα αναλυθούν:

  • Κωδικοί ανένταχθων αγροτών με πλήρη ανάλυση.
  • Έννοια των συνδεδεμένων επιχειρήσεων καθώς και στα κριτήρια μεγέθους των επιχειρήσεων σύμφωνα με τα ΕΛΠ με παραδείγματα και εφαρμογές.
  • Οι κωδικοί των απομειώσεων των αποθεμάτων. Πότε θα συμπληρωθούν.
  • Ανάλυση του πίνακα των προσωρινών διαφορών λογιστικής και φορολογικής βάσης με παραδείγματα και εφαρμογές.
  • Η ενοποίηση των Απλογραφικών και Διπλογραφικών στοιχείων στο νέο Έντυπο Ε3 (ανάλυση με παραδείγματα και εφαρμογές) .
  • Η σύμπτυξη των εξόδων και η αντίστοιχη ανάλυση μόνο των διαφορών λειτουργικών εξόδων.
  • Ο πίνακας των παροχών σε είδος (άρθρο 13 Ν.4172/2013) και η χρησιμότητά του.
  • Πλήρης ανάλυση όλων των κωδικών που αφορούν στη φορολογική αναμόρφωση των δαπανών σύμφωνα με τα άρθρα 22-26 του Ν.4172/2013 και των αντίστοιχων εγκυκλίων του Υπουργείου Οικονομικών με παραδείγματα και εφαρμογές.
  • Ένυπτο Ε1 της φορολογίας εισοδήματος. Ποιές θα είναι οι αλλαγές μετά και τις τροποποιήσεις του φορολογικού νόμου περί φορολόγησης του εισοδήματος των φυσικών προσώπων όπως χτίσιμο αφορολόγητου με κάρτες κλπ. με παραδείγματα και εφαρμογές.
  • Έντυπο Ε2 μετά τις αλλαγές που επέρχονται λόγω διάφορων κατηγοριών εισοδημάτων, όπως της βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων, των ανείσπρακτων ενοικίων κλπ. με παραδείγματα και εφαρμογές καθώς και η συμπλήρωση κωδικών που αφορούν σε Νομικά Πρόσωπα ή Νομικές οντότητες όπως ιδιόχρησης ή της δωρεάν παραχώρησης με παραδείγματα και εφαρμογές.
  • Έντυπο Ν. Όλες οι αλλαγές του εντύπου Ν όπως προκύπτουν μετά τις αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος των Νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων.

 
Επίλυση Ερωτημάτων:
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα υπάρχει η δυνατότητα να απαντηθούν τα ερωτήματα των συμμετεχόντων που αφορούν σχετικά θέματα = ολιγομελή ομάδα
Παραδείγματα και Εφαρμογές για την καλύτερη κατανόηση των θεμάτων!
 
Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία του εισηγητή μας κ. Καλαμαρά Νικόλαου, η εταιρία μας προσφέρει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες της (στελέχη ή Ελληνικές επιχειρήσεις) να ενημερωθούν ορθά και έγκαιρα για το Νέο έντυπο Ε3 που αφορά το φορολογικό έτος 2017 καθώς και του προσαρτήματός του (έντυπο φορολογικής αναμόρφωσης) καθώς και για τα φορολογικά έντυπα Ε1+Ε2+Ν και τις αλλαγές φορολογίας εισοδήματος που αφορούν φυσικά πρόσωπα και νομικά πρόσωπα-οντότητες.
Εισηγητής: κ. Καλαμαράς Νικόλαος,
Λογιστής, Φοροτεχνικός,  Εσωτερικός ελεγκτής μεγάλου ομίλου και Σύμβουλος επιχειρήσεων σε λογιστικά, φορολογικά & εξειδικευμένα θέματα. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ΕΚΕΠΙΣ με πολυετή διδακτική εμπειρία σε στελέχη επιχειρήσεων.
 
ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΕΣΑ:
  • Power Point
  • Παραδείγματα και Εφαρμογές

 
Ευεπιχειρείν παροχές:
Παροχή στις 2 συμμετοχές + 3η δωρεάν
Ειδική τιμή για Ανέργους  και Φοιτητές!
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ:
 ΑΛΛΑΓΕΣ νέου Εντύπου Ε3 και Προσαρμογή στα ΕΛΠ - Έντυπα Ε1–Ε2–Ν και Εκπιπτόμενες Δαπάνες
Τ: 211- 4110533 & 210 - 6147341
Email: xsotiraki@euepixeirein.gr
Site: www.euepixeirein.gr

Συμμετοχή

Το σεμινάριο αυτό έχει ολοκληρωθεί!

Πρόγραμμα σεμιναρίου

Θέμα Ομιλητής Ημερομηνία Ώρα  
Αλλαγές νέου Εντύπου Ε3 και Προσαρμογή στα ΕΛΠ - Έντυπα Ε1–Ε2–Ν και Εκπιπτόμενες Δαπάνες ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ 15:00 - 21:30

Διοργανωτής

Η εταιρία μας, αυτόνομα και σε συνεργασία με αξιόπιστους και έμπειρους συνεργάτες στον τομέα των οικονομικών, φοροτεχνικών, συμβουλευτικών, management & marketing υπηρεσιών δραστηριοποιείται στο χώρο των Επιμορφωτικών Σεμιναρίων με θεματολογία:Λογιστικά – ΦορολογικάΕργασιακάΧρηματοοικονομικάManagement – Διοίκηση Επιχειρήσεων & ΠροσωπικούMarketing & Social MediaΠωλήσεις & Εξυπηρέτηση-Διαχείριση Παραπόνων ΠελατώνΔημόσιες Σχέσεις & Self-developmentΕξειδικευμένα θέματα Παροχές μαςΠροτεραιότητα μας: οι ανάγκες των συμμετεχόντων μας, ανάλογα με τις εξελίξεις που επηρεάζουν τη δραστηριότητα τους.Στόχος μας: η έγκαιρη & έγκυρη ενημέρωση, η εξειδίκευση & κατάρτιση των συμμετεχόντων μας.Η ομάδα των έμπειρων & καταρτισμένων συνεργατών/εισηγητών μας & οι επίκαιρες/εξειδικευμένες θεματολογίες μας,  συμβάλλουν έτσι ώστε οι συμμετέχοντες μας να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για τη βελτίωση διαχείρισης & οργάνωσης, όχι μόνο σε επίπεδο εταιρίας ή δραστηριότητας αλλά και σε επίπεδο αυτοβελτίωσης.ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ: για την καλύτερη παρακολούθηση των συμμετεχόντων μας  και τη δυνατότητα ερωτήσεων-απαντήσεων, επεξηγήσεων και ενεργής συμμετοχής τους κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου με τη συνεργασία του εισηγητή.Επιδότηση ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ 0,45%: Μέσω των σεμιναρίων μας, δίνεται η δυνατότητα στις εταιρείες, να επιμορφώσουν τα στελέχη τους, αξιοποιώντας την επιδότηση του ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ 0,45%. Αναλαμβάνουμε τη διαδικασία υποβολής με έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, χωρίς επιβάρυνση της εταιρίας σας. Για σχετικές ...