Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

30/09/2020

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Δήλωση Φ.Π.Α., για τους υποκείμενους στο φόρο που τηρούν διπλογραφικά βιβλία, καθώς και το Δημόσιο, όταν υπόκειται στο φόρο

Φορολογική περίοδος: Αυγούστου
Παράταση: 26 Οκτωβρίου 2020
Η δήλωση ΦΠΑ υποβάλλεται, σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 38 του Κώδικα ΦΠΑ (Ν. 2859/2000), μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα που ακολουθεί τη λήξη της φορολογικής περιόδου.

Η φορολογική περίοδος ορίζεται σε ένα ημερολογιακό μήνα προκειμένου για υπόχρεους οι οποίοι υποχρεούνται σε τήρηση βιβλίων και έκδοση στοιχείων με βάση πλήρη λογιστικά πρότυπα (διπλογραφικά βιβλία), καθώς και για το Δημόσιο όταν ασκεί δραστηριότητες για τις οποίες υπόκειται στο φόρο.

Αφορά στους υποκείμενους που έχουν την έδρα της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας στις Περιφερειακές Ενότητες Κεφαλληνίας, Ιθάκης και Ζακύνθου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, στις Κοινότητες Μεσοποταμίας, Κλωνίου και Αγ. Σώστου της Δ.Ε. Σπερχιάδας, στις Κοινότητες Καστρίου (συμπεριλαμβανομένου του οικισμού Παλλουρίου) και Γραμμένης της Δ.Ε. Μακρακώμης και στην Κοινότητα Πιτσιωτών της Δ.Ε. Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού του Δήμου Μακρακώμης της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στο Δήμο Αργιθέας της Περιφερειακής ενότητας Καρδίτσας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στη Δ.Ε. Λιανοκλαδίου, των Κοινοτήτων Υπάτης, Λουτρών Υπάτης, Μεξιατών, Κομποτάδων, Αργυροχωρίου, Λαδικούς, Καστανέας, Νεοχωρίου Υπάτης της Δ.Ε. Υπάτης, των Κοινοτήτων Ροδίτσης, Ανθήλης, Αγίας Παρασκευής, Φραντζή, Λυγαριάς της Δ.Ε. Λαμιέων, των ΚοινοτήτωνΜοσχοχωρίου και Γοργοποτάμου της Δ.Ε. Γοργοποτάμου του Δήμου Λαμιέων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας - της Κοινότητας Αγίου Στεφάνου της Δ.Ε. Ξυνιάδος του Δήμου Δομοκού της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας,στο Δήμου Καρδίτσας της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο Δήμου Φαρσάλων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στη Δ.Ε. Απολλωνίων, της Κοινότητας Πόρου της Δ.Ε. Ελλομένου, της Κοινότητας Φτερνού της Δ.Ε. Ελλομένου, της Δ.Ε. Καλάμου και της Δ.Ε. Κάστου του Δήμου Λευκάδας της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, στη Δ.Ε. Αλμυρού, της Δ.Ε. Ανάβρας, της Κοινότητας Αμαλιάπολης και Βρύναινων της Δ.Ε. Σούρπης και της Κοινότητας Πτελέου της Δ.Ε. Πτελέου του Δήμου Αλμυρού της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στη Δ.Ε. Μεγάλων Καλυβίων του Δήμου Τρικκαίων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο Δήμο Σοφάδων της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο Δήμο Μουζακίου της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο Δήμο Παλαμά της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Σχετ. Α. 1218/2020.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ