Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

ΥπΑΑΤ Πάνω από ένα εκατ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για την εξυγίανση του ζωικού κεφαλαίου

Πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ θα διαθέσει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε κτηνοτρόφους για την εξυγίανση του ζωικού κεφαλαίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, ο υπουργός Μάκης Βορίδης υπέγραψε απόφαση για τη διάθεση του ποσού των 1.117.296,08 ευρώ για οικονομικές αποζημιώσεις και ενισχύσεις που προκύπτουν από την επιβολή κτηνιατρικών μέτρων εξυγίανσης του ζωικού κεφαλαίου για το 2019.

Σύμφωνα με την απόφαση τα ποσά αφορούν κτηνοτρόφους στις περιφερειακές ενότητες Ανατ. και Δυτικής Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας, Μαγνησίας, Καρδίτσας, Λάρισας, Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, Κοζάνης, Λευκάδας, Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Λέσβου, Σάμου, Ρόδου, Κυκλάδων, Έβρου (Αλεξανδρουπόλεως και Ορεστιάδας), Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας, Σερρών, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας και Χανίων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!