Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΟΕΕ, Ο.Ε.Ε.)

ΟΕΕ Ανακοίνωση για τις εκλογές

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας παρέχει προς τα μέλη του και τους λογιστές - φοροτεχνικούς νέες ψηφιακές υπηρεσίες, με στόχο την βελτίωση της λειτουργίας του και των υπηρεσιών του. Τα μέλη του ΟΕΕ έχουν τη δυνατότητα σήμερα να εξυπηρετηθούν μέσω διαδικτύου, χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική τους παρουσία στα γραφεία μας.

Με την εγγραφή σας στις ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης για τις οφειλές σας καθώς και για τους τρόπους πληρωμής τους, επιλέγοντας την διαδικασία που εσείς επιθυμείτε.

Με τη χρήση των νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών γίνεται εύκολη και άμεση η επικοινωνία μας, επιτυγχάνεται η έγκαιρη ενημέρωσή σας για τις δραστηριότητες του Φορέα μας και για τα θέματα που άπτονται στην άσκηση του επαγγέλματός σας.

Σας ενημερώνουμε, επίσης, ότι το ΟΕΕ έχει προκηρύξει την διενέργεια των εκλογών για την ανάδειξη των μελών της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων (ΣτΑ) και των μελών των Τοπικών Διοικήσεων (ΤΔ) των 16 Περιφερειακών Τμημάτων (ΠΤ) του, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016.

Σας καλούμε, με την ενεργό συμμετοχή σας στις εκλογές του ΟΕΕ, να συμβάλλετε στην κοινή μας προσπάθεια για να επιτύχουμε την ανάδειξη του ρόλου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ως επιστημονικού και οικονομικού Συμβούλου της Πολιτείας και την αναβάθμιση του επαγγέλματός μας.

Σήμερα, με την οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας, η ενδυνάμωση του Φορέα μας αποτελεί πρωταρχικό σκοπό για την αντιμετώπιση των επαγγελματικών προβλημάτων των μελών μας και την θεσμική κατοχύρωση ειδικοτήτων που προβλέπονται στην άσκηση του οικονομολογικού επαγγέλματος (ΠΔ 475/1991).

Δικαίωμα ψήφου και υποβολής αίτησης υποψηφιότητας για τις εκλογές των μελών της ΣΤΑ, έχουν τα μέλη του ΟΕΕ που θα εκπληρώσουν τις ταμειακές τους υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένης της ετήσιας συνδρομής του έτους 2015, καθώς και όσοι εγγραφούν στο Ο.Ε.Ε , μέχρι το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016.

Δικαίωμα ψήφου και υποβολής αίτησης υποψηφιότητας για τις εκλογές των μελών των ΤΔ, έχουν τα μέλη του ΟΕΕ που θα εκπληρώσουν τις ταμειακές τους υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένης της ετήσιας συνδρομής του έτους 2015, μέχρι το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016, καθώς και όσοι εγγραφούν στο Ο.Ε.Ε μέχρι την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016.

Η εξόφληση της οφειλής σας μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1.Στο ταμείο της Κεντρικής Υπηρεσίας ή των Περιφερειακών Τμημάτων

Με την καταβολή μετρητών ή
Με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας
2.Μέσω ΔΙΑΣ με την έκδοση ταυτότητας πληρωμής από το πληροφοριακό σύστημα του ΟΕΕ και την χρησιμοποίηση της στα Ταμεία τραπεζών όπου τηρεί λογαριασμό ο ενδιαφερόμενος (η ALPHABANK είναι η μόνη Τράπεζα που δεν απαιτεί την ύπαρξη λογαριασμού )
μέσω e-banking

Προσοχή: Προϋπόθεση για την έκδοση οφειλής είναι η απόκτηση κλειδάριθμου και η ενεργοποίηση του λογαριασμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!