Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

ΕΣΠΑ

ΕΣΠΑ 2014-2020 Παράταση των δράσεων "Επιχειρηματική Επανεκκίνηση", "Νησιωτική Τουριστική Επιχειρηματικότητα" και "Ταμείο Εγγυοδοσίας" από το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ)

30/7/2016

Με απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας, παρατάθηκε η ημερομηνία ολοκλήρωσης των Δράσεων Ταμείου Επιχειρηματικότητας (ΤΕΠΙΧ) του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ), μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2016. 

Η παράταση δόθηκε λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη υποστήριξης της ρευστότητας της αγοράς, καθώς και τον αυξημένο αριθμό αιτήσεων και συμβάσεων που παρατηρείται το τελευταίο δίμηνο για τις δράσεις του Ταμείου Επιχειρηματικότητας.

Συγκεκριμένα η παράταση υποβολής αιτήσεων αφορά στα δανειοδοτικά προγράμματα του ΕΣΠΑ 2007-2013 "Επιχειρηματική Επανεκκίνηση" και "Νησιωτική Τουριστική Επιχειρηματικότητα" και το "Ταμείο Εγγυοδοσίας ΤΕΠΙΧ".

Η παράταση ολοκλήρωσης των δράσεων συνεπάγεται την αντίστοιχη παράταση της παραλαβής των αιτήσεων επιχειρήσεων από τις τράπεζες, για περίπου ακόμη ένα τρίμηνο.

Περισσότερα στο σχετικό δελτίο τύπου στην ιστοσελίδα του ΕΤΕΑΝ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!