Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Αποφάσεις - Εγκύκλιοι

Δ.Ε.Δ. Αθήνας Απόφαση Αναπομπής 88/18-05-2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ  
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ 
ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ  
ΤΜΗΜΑ Β2 ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ  
Ταχ. Δ/νση : Αριστογείτονος 19  
Ταχ. Κώδικας : 176 71 - Καλλιθέα  
Τηλέφωνο : 2131604...  
ΦΑΞ : 2131604567 

Καλλιθέα, 18.5.2016 

Αριθμός απόφασης: 88  

ΑΠΟΦΑΣΗ  

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ  

Έχοντας υπ' όψη:  

1. Τις διατάξεις :   

α. Του άρθρου 63 του  ν. 4174/2013 (ΦΕΚ Α’ 170).  

β. Του Π.Δ. 111/14 (ΦΕΚ Α’ 178/29.8.2014).   

γ. Του άρθρου 6 της αριθ. Δ6Α 1058824 ΕΞ 2014 (ΦΕΚ Β’ 865, 1079 και 1846) Απόφασης του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών « Ανακαθορισμός της εσωτερικής διάρθρωσης και των αρμοδιοτήτων οργανικών μονάδων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και μετονομασία ορισμένων από αυτές», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.   

δ. Της ΠΟΛ 1002/31.12.2013 Απόφασης του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων (ΦΕΚ Β’ 55/16-01-2014).  

2. Την ΠΟΛ 1069/04-03-2014 Εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών.  

3. Την Δ.Ε.Δ. 0012895 ΕΞ 2014/  9.4.2013 (ΦΕΚ 975/τ. Β’/ 17.4.2014) Απόφαση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών.  

4. Τις με ημερομηνία κατάθεσης ..και με αριθμό πρωτοκόλλου., ...., .... και ....κατατεθείσες στη Δ.Ο.Υ. ...ενδικοφανείς προσφυγές, με τις οποίες συνυποβάλλεται αίτημα αναστολής καταβολής του ποσοστού πενήντα τοις εκατό (50%) των αμφισβητούμενων ποσών, της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «... » και τον διακριτικό τίτλο «..», με αντικείμενο δραστηριότητας... , που εδρεύει ...(οδός .....αρ. ...), με ΑΦΜ........., όπως νομίμως εκπροσωπείται από τον Δ/ντα Σύμβουλο αυτής .......του .....(ΑΦΜ........), κατά των υπ’ αρ......, ........., .....και .....αντίστοιχα, οριστικών πράξεων διορθωτικού προσδιορισμού φόρου μεταβίβασης ακινήτου της Προϊσταμένης της Δ.Ο.Υ........  

5. Τις από 25.04.2016 Εκθέσεις Απόψεων της Προϊσταμένης της Δ.Ο.Υ.........  

6. Την εισήγηση του ορισθέντος υπαλλήλου του Τμήματος Β2, όπως αποτυπώνεται στο σχέδιο της απόφασης.  

Με τις από ......και με αριθμό πρωτοκόλλου ....., ....., ........ και ..... αιτήσεις της, η αιτούσα ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «............» με ΑΦΜ........, όπως νομίμως εκπροσωπείται, ζητά την αναστολή καταβολής ποσοστού πενήντα τοις εκατό (50%) των αμφισβητούμενων ποσών των υπ’ αρ......, ........, .......και .......αντίστοιχα, οριστικών πράξεων διορθωτικού προσδιορισμού φόρου μεταβίβασης ακινήτου της Προϊσταμένης της Δ.Ο.Υ........., συνολικού ποσού  2.344.494,26 € (186.761,12 €, 133.424,68 €, 57.805,26€,  1.966.503,20€ αντίστοιχα), ήτοι ποσού  1.172.247,13 € (2.344.494,26 € Χ 50%).  

Επί των κρινόμενων αιτήσεων, και μετά την μελέτη και την αξιολόγηση όλων των υφιστάμενων στο σχετικό φάκελο εγγράφων και των προβαλλόμενων λόγων των αιτημάτων αναστολής, επαγόμαστε τα ακόλουθα:  

Επειδή σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 63 του Ν. 4174/2013: «Με την άσκηση της ενδικοφανούς προσφυγής αναστέλλεται η καταβολή ποσοστού πενήντα τοις εκατό (50%) του αμφισβητούμενου ποσού, υπό την προϋπόθεση ότι έχει καταβληθεί το υπόλοιπο πενήντα τοις εκατό (50%)».  

Επειδή όπως προβλέπεται στην παρ. 4 του ιδίου ανωτέρω άρθρου και νόμου: «Ο υπόχρεος έχει δικαίωμα να υποβάλει, ταυτόχρονα με την ενδικοφανή προσφυγή και αίτημα αναστολής της καταβολής που προβλέπεται στην παράγραφο  3. 

Η Υπηρεσία Εσωτερικής Επανεξέτασης δύναται να αναστείλει την εν λόγω πληρωμή, μέχρι την έκδοση της απόφασής της, μόνο στην περίπτωση κατά την οποία η πληρωμή θα είχε ως συνέπεια ανεπανόρθωτη βλάβη για τον υπόχρεο. Εάν δεν εκδοθεί απόφαση εντός τριάντα (30) ημερών από την υποβολή της αίτησης στη Φορολογική Διοίκηση, η αίτηση αναστολής θεωρείται ότι έχει απορριφθεί. Τυχόν αναστολή της πληρωμής δεν απαλλάσσει τον υπόχρεο από την υποχρέωση καταβολής των τόκων λόγω εκπρόθεσμης καταβολής του φόρου.».  

Επειδή, σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 2 της ΠΟΛ. 1002/31-12-2013 (ΦΕΚ 55/16.01.2014, Τεύχος Β’) Απόφασης του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων: «Με την άσκηση της ενδικοφανούς προσφυγής αναστέλλεται η καταβολή ποσοστού πενήντα τοις εκατό (50%) του αμφισβητούμενου ποσού της πράξης, υπό την προϋπόθεση ότι έχει ήδη καταβληθεί το υπόλοιπο ποσοστό πενήντα τοις εκατό (50%), εκτός αν υποβληθεί γι’ αυτό και γίνει αποδεκτό αίτημα αναστολής. 

Στην τελευταία αυτή περίπτωση, εφόσον δηλαδή υποβληθεί από τον υπόχρεο, ταυτόχρονα με την ενδικοφανή προσφυγή και αίτημα αναστολής του καταβλητέου ποσοστού πενήντα τοις εκατό (50%) του αμφισβητούμενου ποσού της πράξης, η Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών δύναται να αναστείλει την πληρωμή του εν λόγω ποσοστού μόνο στην περίπτωση κατά την οποία κρίνεται ότι αυτό θα είχε ως συνέπεια την ανεπανόρθωτη βλάβη για τον υπόχρεο. 

Η αναστολή αυτή ισχύει μέχρι την έκδοση της απόφασης επί της ενδικοφανούς προσφυγής, άλλως μέχρι την άπρακτη πάροδο του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος για την έκδοσή της. 

Το αίτημα αναστολής υποβάλλεται με το έγγραφο της ενδικοφανούς προσφυγής ή αυτοτελώς με ιδιαίτερο έγγραφο που κατατίθεται την ίδια ημέρα με την άσκηση της ενδικοφανούς προσφυγής. 

Με την υποβολή της αιτήσεως αναστολής και μέχρι την έκδοση απόφασης επ’ αυτής άλλως μέχρι την άπρακτη πάροδο του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος για την έκδοσή της, η υποχρέωση καταβολής του αμφισβητούμενου ποσού αναστέλλεται. Τυχόν αναστολή της πληρωμής δεν απαλλάσσει τον υπόχρεο από την υποχρέωση καταβολής των τόκων λόγω εκπρόθεσμης καταβολής του φόρου».  

Επειδή, σύμφωνα με τις παραγράφους 2 και 3 του ιδίου ανωτέρω άρθρου 2 της ιδίας ΠΟΛ: «2. Με την αίτηση αναστολής υποβάλλονται στη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών και τα αποδεικτικά στοιχεία με τα οποία τεκμηριώνονται οι ισχυρισμοί του αιτούντος και απαραιτήτως υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8  ν. 1599/1986 στην οποία ο αιτών δηλώνει:  

α) τα παγκόσμια έσοδα ή εισοδήματά του από κάθε πηγή κατά το προηγούμενο και κατά το τρέχον έτος και  

β) την περιουσιακή του κατάσταση στην Ελλάδα και οπουδήποτε στην αλλοδαπή κατά το χρόνο κατάθεσης της αίτησης αναστολής.  

Αν ο αιτών είναι φυσικό πρόσωπο, δηλώνονται επιπλέον και τα παγκόσμια έσοδα ή εισοδήματα από κάθε πηγή κατά το προηγούμενο και κατά το τρέχον έτος, καθώς και η περιουσιακή κατάσταση οπουδήποτε στην Ελλάδα και στην αλλοδαπή του ή της συζύγου και των ανηλίκων τέκνων αυτού κατά το χρόνο κατάθεσης της αίτησης αναστολής.  

Αν ο αιτών είναι νομικό πρόσωπο ή οποιασδήποτε μορφής νομική οντότητα, δηλώνονται επιπλέον και τα παγκόσμια έσοδα ή εισοδήματα από κάθε πηγή κατά το προηγούμενο και κατά το τρέχον έτος, καθώς και η περιουσιακή κατάσταση οπουδήποτε στην Ελλάδα και στην αλλοδαπή, κατά το χρόνο κατάθεσης της αίτησης αναστολής, των νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων στο κεφάλαιο των οποίων συμμετέχει ο αιτών, καθώς και των φυσικών προσώπων, που σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις ευθύνονται ατομικά για τις φορολογικές υποχρεώσεις του αιτούντος.  

Η περιουσιακή κατάσταση περιλαμβάνει ιδίως τα εμπράγματα και ενοχικά δικαιώματα σε ακίνητα, τις καταθέσεις οποιουδήποτε είδους και τα συναφή τραπεζικά προϊόντα, τις επενδύσεις σε κινητές αξίες, τα μηχανοκίνητα ιδιωτικά μέσα μεταφοράς, τα δάνεια και τις δωρεές, τις μετοχές, τα μερίδια, τα δικαιώματα ψήφου ή συμμετοχής σε κεφάλαιο σε οποιασδήποτε μορφής νομική οντότητα, όπως ορίζεται στην παράγραφο 3 του Κ.Φ.Δ. (Ν. 4174/2013) και τα εμπράγματα και ενοχικά δικαιώματα σε κινητά αξίας άνω των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ. Μαζί με την περιουσιακή κατάσταση δηλώνεται από τον αιτούντα και η εκτιμώμενη αγοραία αξία των περιουσιακών στοιχείων που περιλαμβάνονται σε αυτήν. Για τα ακίνητα δηλώνεται και η αντικειμενική αξία αυτών.  

Αν ο αιτών τηρεί λογιστικά βιβλία του Κ.Φ.Α.Σ. κατά τη διπλογραφική μέθοδο, με την αίτηση αναστολής συνυποβάλλονται ο τελευταίος ισολογισμός και το τελευταίο αναλυτικό ισοζύγιο γενικής λογιστικής του τρέχοντος οικονομικού έτους.  

3. Αίτηση αναστολής για την οποία δεν προσκομίζονται τα προαναφερθέντα στοιχεία απορρίπτεται».  

Επειδή, σύμφωνα με την ΠΟΛ 1069/04.03.2014, παράγραφος Γ': «..2. Εφόσον υποβληθεί από τον υπόχρεο, ταυτόχρονα με την ενδικοφανή προσφυγή και αίτημα αναστολής του καταβλητέου ποσοστού πενήντα τοις εκατό (50%) του αμφισβητούμενου ποσού της πράξης, η Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών δύναται να αναστείλει την πληρωμή του εν λόγω ποσοστού μόνο στην περίπτωση κατά την οποία κρίνεται ότι αυτό θα είχε ως συνέπεια την ανεπανόρθωτη βλάβη για τον υπόχρεο........  

Η Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών προκειμένου να εκτιμήσει την ανεπανόρθωτη βλάβη του υπόχρεου, λαμβάνει υπόψη της του ισχυρισμούς αυτού, τα συνυποβαλλόμενα στοιχεία και ιδίως την περιουσιακή κατάσταση του υπόχρεου, σύμφωνα με την ΠΟΛ 1002/31.12.2013, καθώς και κάθε άλλο πρόσφορο για την περίπτωση αυτή στοιχείο. 

Διευκρινίζεται ότι η περ. α’ της παρ. 2 του άρθ. 2 της ως άνω ΠΟΛ, αναφέρεται στην έννοια του οικονομικού έτους, οπότε κατά την αληθή έννοια αυτής θα πρέπει να δηλώνονται τα έσοδα ή εισοδήματα των δύο προηγούμενων χρήσεων από το τρέχον φορολογικό έτος.»  

Επειδή, από τις ανωτέρω διατάξεις συνάγεται ότι η Υπηρεσία μας δύναται να αναστείλει την καταβολή του ποσοστού πενήντα τοις εκατό (50%) του συνολικά αμφισβητούμενου ποσού, στην περίπτωση που ο αιτών επικαλεστεί κι αποδείξει ότι θα υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη από την καταβολή αυτή.  

Επειδή, κατά πάγια νομολογία, η οικονομική ζημία που προκαλείται από την εκτέλεση διοικητικής πράξης δεν συνιστά καταρχήν βλάβη ανεπανόρθωτη ή δυσχερώς επανορθώσιμη, ικανή να δικαιολογήσει την αποδοχή αίτησης αναστολής εκτέλεσης της πράξης, εκτός εάν αποδεικνύεται ότι έχει τέτοια έκταση ώστε να προκαλείται ο οικονομικός κλονισμός της επιχείρησης του αιτούντος ή η στέρηση των μέσων βιοπορισμού του (Επ. Αν. ΣτΕ 45/2010, 1041/2009, 732/2007, 463, 698, 707/2006, 181, 661/2001, 208/2000). 

Ως «ανεπανόρθωτη» δε βλάβη νοείται όχι μόνον η κατά κυριολεξία μη αναστρέψιμη, αλλά και εκείνη, της οποίας η αποκατάσταση, υπό τις συγκεκριμένες οικονομικές και λοιπές συνθήκες, είναι για τον διάδικο δυσχερής σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αδυνατεί πράγματι να την επιτύχει (Επ. Αν. ΣτΕ 496/2011).  

Επειδή, στην υπό εξέταση υπόθεση η αιτούσα την αναστολή της καταβολής του πενήντα τοις εκατό (50%) των αμφισβητούμενων ποσών των υπ’ αρ.. , .. , ..και ..οριστικών πράξεων διορθωτικού προσδιορισμού φόρου μεταβίβασης ακινήτου της Προϊσταμένης της  Δ.Ο.Υ........., συνολικού ποσού  2.344.494,26 €, ήτοι ποσού  1.172.247,13 € (2.344.494,26 € Χ 50%), ισχυρίζεται γενικά και αόριστα ότι η εκτέλεση των ανωτέρω πράξεων θα της προκαλέσει ανεπανόρθωτη οικονομική βλάβη, καθώς το ύψος των καταβλητέων ποσών, αξιολογούμενα υπό τα δεδομένα της τρέχουσας οικονομικής συγκυρίας μπορούν να ανατρέψουν την οικονομική ισορροπία οποιουδήποτε προσώπου. Επιπλέον προς επίρρωση του ισχυρισμού της, επικαλείται ότι σημείωσε ζημιές κατά τις χρήσεις 2013 και 2014 ύψους 28.732,95€ και 440.887,81€ αντίστοιχα, συνεπώς η οικονομική της κατάσταση δεν της επιτρέπει την καταβολή των καταλογισθέντων ποσών.  

Επειδή, περαιτέρω, η αιτούσα ισχυρίζεται ότι τα μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης που θα επισπευσθούν σε βάρος της κινητής και ακίνητης περιουσίας της, λόγω της αντικειμενικής αδυναμίας της να ανταποκριθεί στα καταλογισθέντα ποσά των ως άνω πράξεων διορθωτικού προσδιορισμού Φ.Μ.Α., θα της προκαλέσουν ανεπανόρθωτη βλάβη, την οποία ωστόσο δεν εξειδικεύει με την υπό κρίση αίτησή της.  

Επειδή, προς απόδειξη των ισχυρισμών της, η αιτούσα δια του νομίμου εκπροσώπου της, προσκομίζει αποδεικτικά στοιχεία για τα έσοδα, τα εισοδήματα και την περιουσιακή της κατάσταση και συγκεκριμένα:  

Την από .......υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 του .........ως νόμιμου εκπροσώπου της αιτούσας, σύμφωνα με την ΠΟΛ 1002/31.12.2013 Απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, με την οποία δηλώνει ότι τα παγκόσμια έσοδα ή εισοδήματα καθώς και η περιουσιακή κατάσταση της αιτούσας εταιρίας προκύπτουν από τα κάτωθι αναφερόμενα έγγραφα,  

1) Δήλωση Φορολογίας εισοδήματος και έντυπο Ε3 οικονομικού έτους 2014 φορολογικού έτους 2014 της αιτούσας εταιρίας,  

2) Δήλωση Φορολογίας εισοδήματος και έντυπο Ε3 οικονομικού έτους 2014 της αιτούσας εταιρίας,  

3) πράξη διοικητικού προσδιορισμού ΕΝΦΙΑ έτους 2015 της αιτούσας εταιρίας,  

4) Ισολογισμό χρήσεων 2013 και 2014,  

5) Ισοζύγιο γενικής λογιστικής μηνός Δεκεμβρίου 2015,  

6) Ισοζύγιο γενικής λογιστικής μηνός Ιανουαρίου 2016,  

7) Έντυπο Ε2- αναλυτική κατάσταση για μισθώματα ακίνητης περιουσίας φορολογικού έτους 2014 και  

8) Έντυπο Ε2- αναλυτική κατάσταση για μισθώματα ακίνητης περιουσίας οικονομικού έτους 2014.  

Επειδή ωστόσο, η αιτούσα δεν προσκομίζει το τελευταίο ισοζύγιο γενικής λογιστικής του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 2 του άρθρου 2 της ΠΟΛ 1002/31.12.2013 Απόφασης του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, στο οποίο να αποτυπώνεται η εν γένει οικονομική της κατάσταση κατά το χρόνο κατάθεσης της αίτησης αναστολής.  

Επειδή σε κάθε περίπτωση, από τα ανωτέρω προσκομιζόμενα στην Υπηρεσία μας στοιχεία και ειδικότερα από τα ισοζύγια λογιστικής μηνός Δεκεμβρίου 2015 και μηνός Ιανουαρίου 2016, προκύπτουν ως προς την οικονομική κατάσταση της αιτούσας εταιρίας τα εξής: Τα ποσά που εμφανίζονται στους λογαριασμούς του ενεργητικού, ήτοι τα χρηματικά της διαθέσιμα (κωδ. λογ. 38), οι απαιτήσεις της από διάφορους χρεώστες (κωδ. λογ. 33), οι συμμετοχές της σε συνδεδεμένες επιχειρήσεις (κωδ. λογ. 18), καθώς και ο λογαριασμός με κωδικό 50 (προμηθευτές), ο οποίος εμφανίζει χρεωστικό υπόλοιπο, επαρκούν για να καλύψουν την καταβολή του ποσοστού πενήντα τοις εκατό (50%) του συνολικά αμφισβητούμενου ποσού. Εξάλλου τα ποσά που εμφανίζονται στους ως άνω αναφερόμενους λογαριασμούς επαρκούν και για την κάλυψη των βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεών της εταιρίας, όπως αυτές εμφανίζονται στο λογαριασμό με κωδικό 54.  

Επειδή περαιτέρω, η αιτούσα, σύμφωνα με την από ...και με αρ. ειδοποίησης .. (ΑΧΚ.....) Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού ΕΝ.Φ.Ι.Α έτους 2015 που μας προσκομίζει, διαθέτει σημαντική ακίνητη περιουσία, η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί ποικιλοτρόπως (π.χ. μίσθωση, υπεγγυότητα για λήψη δανείου προς εξόφληση των οφειλών της, εκποίηση κλπ) για την κάλυψη των οικονομικών της υποχρεώσεων. Συγκεκριμένα, έχει την πλήρη κυριότητα εξήντα έξι (66) ακινήτων, συνολικής αντικειμενικής αξίας 14.559.211,97 €, όπως προκύπτει από την ανωτέρω Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού ΕΝ.Φ.Ι.Α έτους 2015.  

Επειδή σύμφωνα με τα ανωτέρω, λαμβάνοντας υπόψη τα οικονομικά δεδομένα, που προκύπτουν από τα προσκομισθέντα ως άνω στοιχεία ( μετοχές, απαιτήσεις, ακίνητη περιουσία, κτλ), σε συνδυασμό με το ύψος, τόσο του συνολικά αμφισβητούμενου ποσού, όσο και του ποσοστού 50% επί του ανωτέρω ποσού, του οποίου ζητείται η αναστολή καταβολής, κρίνουμε ότι η όποια καταβολή δεν θα προκαλέσει οικονομικό κλονισμό της αιτούσας επιχείρησης και ανεπανόρθωτη βλάβη, δεδομένου ότι η συνολική αξία της εν γένει περιουσίας της αιτούσας εταιρίας, υπερκαλύπτει το συνολικό οφειλόμενο ποσό φόρου.  

Συνεπώς από τα προεκτεθέντα δεν στοιχειοθετείται η ανεπανόρθωτη βλάβη, οπότε σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 2 της ΠΟΛ.1002/31.12.2013 Απόφασης του Γενικού Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων η αίτηση αναστολής πρέπει να απορριφθεί. την απόρριψη του αιτήματος για την αναστολή καταβολής του ποσοστού πενήντα τοις εκατό (50%) του συνολικά αμφισβητούμενου ποσού των υπ’ αρ........, ......., ......και ........οριστικών πράξεων διορθωτικού προσδιορισμού φόρου μεταβίβασης ακινήτου της Προϊσταμένης της Δ.Ο.Υ.........  

Ακριβές Αντίγραφο 
Ο/Η Υπάλληλος του Τμήματος 
Διοικητικής Υποστήριξης
ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ
ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ 
Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ 
ΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ  
Γ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΙΑΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!