Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

ΕΣΠΑ

ΕΣΠΑ 2014-2020 3η Τροποποίηση με αύξηση προϋπολογισμού για το Πρόγραμμα "Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων" και εκδοση νέου αρχείου συχνών ερωτήσεων

23/5/2016

Εκδόθηκε στις 19/5/2016 απόφαση του Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού για τη 2η τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επενδυτικών σχεδίων για το πρόγραμμα «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» του ΕΣΠΑ 2014–2020.  

Η απόφαση αφορά στην αύξηση του συνολικού προυπολογισμούς του προγράμματος από 78 σε 110 εκ. € και τροποποιήσεις στους τρόπους εξόφλησης δαπανών. Επίσης σήμερα 23/5/16 εκδόθηκε νεο αρχείο με συχνές ερωτήσεις - απαντήσειςΤο αρχείο της απόφασης με τα σημεία τροποποίησης και η τροποποιημένη Πρόσκληση με τα παραρτήματά της έχει αναρτηθεί στην αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος στο espa.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!