Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΠΟΕ-ΔΟΥ Ανακοίνωση

ΠΟΕ-ΔΟΥ  
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 
ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  
ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 2-Τ.Κ.105 62 ΑΘΗΝΑ /ΤΗΛ.: 210-3622 707 ·FAX: 210-3638 782/www.poedoy.gr. e-mail: poedoy@ipoedoy.gr  

Aθήνα 23.5.2016   
Αρ. Πρωτ.: 937  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,  

Τις προηγούμενες ημέρες δώσαμε όλοι μαζί μια δύσκολη μάχη για να ανατρέψουμε τα σχέδια Κυβέρνησης και Τρόικας για τη δημιουργία Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.  

Παρά το γεγονός ότι αποτελεί νόμο του κράτους, τα υψηλά ποσοστά συμμετοχής στην απεργιακή κινητοποίηση που καταγράφηκαν σε όλη την Ελλάδα, το γεγονός της τεράστιας συμπαράστασης των Ευρωπαϊκών Συνδικάτων και της UFE, αλλά και η θετική αντιμετώπιση των αιτημάτων μας από ένα μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης και του νομικού κόσμου, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειες και τον αγώνα μας, ώστε να καταργήσουμε αυτόν τον αντισυνταγματικό νόμο στην πράξη διότι συστήνει μια αρχή αποξενωμένη από το Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα, από τους κανόνες δημοσίου και συνταγματικού δικαίου εγείροντας θέματα εθνικής ανεξαρτησίας και λαϊκής κυριαρχίας.

Το επόμενο διάστημα θα δώσουμε τη μάχη σε συνδικαλιστικό και νομικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο κοινωνίας. Την δύναμη που μας δώσατε θα την αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Η προσφυγή στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, η διεθνοποίηση του ζητήματος σε όλους τους θεσμούς αλλά και οι πρωτοβουλίες δράσης που θα αναλάβουμε το επόμενο διάστημα και μέχρι την ημερομηνία εφαρμογής, θα συγκλίνουν στην ανατροπή αυτών των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που αντιμετωπίζουν τα δημόσια έσοδα με ανευθυνότητα και τους εργαζόμενους ως αριθμούς.  

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…………  

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ   

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ  

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΝΑ ΚΙΟΥΤΣΟΚΙΟΖΟΓΛΟΥ-ΠΟΥΛΑΚΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!