Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών Παράταση πληρωμής των φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων του μηνός Απριλίου 2016

Την παράταση πληρωμής των φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων του μηνός Απριλίου 2016 ζητεί ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών με επιστολή του προς τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη και τον υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γεώργιο Κατρούγκαλο.

 Στην επιστολή σημειώνεται ότι λόγω της εορτής του Πάσχα και της  μεταφοράς του εορτασμού της Πρωτομαγιάς, τα τραπεζικά ιδρύματα θα παραμείνουν κλειστά από την Πέμπτη 28 Απριλίου έως και την Τρίτη 3 Μαΐου 2016.

 "Λαμβάνοντας υπ' όψη τα παραπάνω δεδομένα και συνυπολογίζοντας την δραματική απραξία που επικράτησε στην αγορά κατά την παρούσα Πασχαλινή περίοδο, σας παρακαλούμε να φροντίσετε να μεταφερθεί η καταληκτική ημερομηνία τακτοποίησης των φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων του μηνός Απριλίου, έως την Πέμπτη 5 Μαΐου 2016.

Η προτεινόμενη ενέργεια θα δώσει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στις τρέχουσες υποχρεώσεις και επιπροσθέτως να μην απολέσουν το δικαίωμα ρύθμισης παρελθουσών οφειλών» όπως αναφέρεται στην επιστολή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!