Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Συνεχίζεται ο αποκλεισμός της ΔΟΥ Ηρακλείου από τους αγρότες

Συνεχίζουν και σήμερα οι αγρότες τον αποκλεισμό της ΔΟΥ Ηρακλείου, δηλώνοντας ότι είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τη λειτουργία της, εάν δεν αποσυρθούν τα σχέδια της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και το φορολογικό των αγροτών.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, γίνεται προσπάθεια προκειμένου αγρότες του Ηρακλείου να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό.

Εξάλλου, ο Αγροτικός Σύλλογος Αρχανών Αστερουσίων, με ανακοίνωσή του, χαιρετίζει τους αγρότες που συμμετείχαν στα συλλαλητήρια στην πλατεία Συντάγματος.

«Με την οργάνωση αυτής της μεγάλης κινητοποίησης, αποδείξαμε ότι μπορούμε με επιτυχία να συντονίζουμε πανελλαδικά και να κλιμακώνουμε τον αγώνα μας» αναφέρουν στην ανακοίνωση και προσθέτουν πως στέλνουν «μήνυμα στην κυβέρνηση και σ' όλους όσοι τη σιγοντάρουν, ότι πίσω δεν πρόκειται να κάνουμε. Με σκυμμένο το κεφάλι δε θα αποχωρήσουμε».

Τέλος σημειώνουν ότι συνεχίζουν αγωνιστικά, οργανωμένα στο μπλόκο των Πραιτωρίων και καλούν τους μικρομεσαίους αγρότες του νομού «να βγουν στον δρόμο, να οργανώσουν μπλόκα στη βάση των αιτημάτων τους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!