Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Αισιόδοξος δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, σχετικά με το αποτέλεσμα της πρώτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος

«Αισιόδοξος» δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, σχετικά με το αποτέλεσμα της πρώτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, προσερχόμενος στη σημερινή συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.

Όπως σημείωσε, το σημερινό Eurogroup θα εξετάσει την πορεία της διαδικασίας αξιολόγησης. «Οι ελληνικές Αρχές βρίσκονται σε συζητήσεις με τους θεσμούς σχετικά με τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού και καποια δημοσιονομικά θέματα. Πρέπει να επιτύχουν μία συμφωνία και γι' αυτό περισσότερη δουλειά πρέπει να γίνει απ' όλες τις πλευρές» ανέφερε ο κ. Ντάισελμπλουμ και υπογράμμισε ότι αν και υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η «διαδικασία είναι εκτός τροχιάς», η πραγματικότητα είναι πως «η διαδικασία συνεχίζεται και έχει καλυφθεί σημαντικό έδαφος».

Παράλληλα ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε σήμερα ότι οι τράπεζες της ευρωζώνης είναι διαρθρωτικά σε «πολύ καλύτερη κατάσταση» απ’ ό,τι πριν από μερικά χρόνια.

«Πιστεύω ότι στην ευρωζώνη είμαστε διαρθρωτικά σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι πριν από μερικά χρόνια, και αυτό ισχύει και για τις τράπεζες», δήλωσε ο Ντάισελμπλουμ προσερχόμενος στη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!